Αρχικήinet4,5 εκατ. bonus στον Satya Nadella για την επίτευξη όλων των στόχων

4,5 εκατ. bonus στον Satya Nadella για την επίτευξη όλων των στόχων

O CEO της Microsoft Satya Nadella έγινε πλουσιότερος κατά 4.464.000 δολάρια (bonus) για την επίτευξη όλων των στόχων της εταιρείας στο τελευταίο οικονομικό έτος. Έτσι ο νεότερος CEO της Microsoft πήρε συνολικά 17.692.031 δολάρια κατά τη διάρκεια του τελευταίου οικονομικού έτους, μαζί με τις μετοχές και άλλα bonus.

To διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας πιστεύει ότι Nadella αξίζει κάθε cent, λόγω του τρόπου που λειτουργεί η Microsoft από τότε που ανέλαβε την ηγεσία της. Να αναφέρουμε ότι ο διευθύνων σύμβουλος θα μπορούσε να πάρει ακόμη περισσότερα χρήματα από αυτά.satya Nadella

Σύμφωνα με μια δημοσίευση από το businessinsider, οι περικοπές που έκανε ο Satya μειώνοντας κατά 16 τοις εκατό τα bonus σε σχέση με το προηγούμενο έτος,πρόσθεσαν 18.300.000 δολάρια στα έσοδα της Microsoft για το οικονομικό έτος που έφτασαν τα 91,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο Satya θα μπορούσε να είχε κερδίσει περισσότερα χρήματα αν το λειτουργικό Windows 10 κατάφερνε να εγκατασταθεί σε 1 δισεκατομμύριο συσκευές, αλλά με δεδομένο το γεγονός ότι η εταιρεία έχει ήδη ανακοινώσει ότι αυτός ο στόχος δεν θα επιτευχθεί, ο  CEO της εταιρείας μπορεί να ξεχάσει το bonus.

Έτσι αν είστε κάποιος από αυτούς που απορούσαν με την ασυνήθιστα επιθετική πολιτική προώθησης του Windows 10 που ακολουθούσε η εταιρεία το τελευταίο διάστημα, τώρα γνωρίζετε τον λόγο, και τι “παίζεται κάτω από το τραπέζι.”

Μένει να δούμε ποιές είναι οι αλλαγές που σχεδιάζει η Satya για τα τμήματα κινητών συσκευών της εταιρείας και του νέου Windows 10 Mobile.

Ήδη έχουμε “ακούσει” για το επερχόμενο Surface Phone.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS