ΑρχικήbusinessΤο ξεκαρδιστικό Message app που η Apple δεν θέλει να έχετε

Το ξεκαρδιστικό Message app που η Apple δεν θέλει να έχετε

https3a2f2fblueprint-api-production-s3-amazonaws-Message

Σύντομα δεν θα είστε σε θέση να κατεβάσετε ένα από τα πιο έξυπνα Message app.

Ενώ οι νέες εφαρμογές για μηνύματα της Apple (γνωστές ως iMessage) είναι ένα από τα καλύτερα μέρη του iOS 10, υπάρχει τουλάχιστον μία νέα εφαρμογή της Apple για την οποία η εταιρεία δεν είναι χαρούμενη και γι ‘αυτό και πιθανότατα σύντομα θα την εξαφανίσει από το App Store.

Το Phoneys δημιουργήθηκε από τον προγραμματιστή Adam Howell. Είναι στην πραγματικότητα αρκετά ευφυές. Έρχεται με μια σειρά από αυτοκόλλητα που μοιάζουν με φυσαλίδες μηνυμάτων που έχουν ήδη κάποιες φράσεις όπως «είσαι τόσο έξυπνος», «είσαι ο ήρωάς μου» και «η ομάδα σου είναι καλύτερη από τη δική μου».

Αν απλά επιλέξτε μία από τις φράσεις, το app τις μοιράζεται ως αυτοκόλλητο – μοιάζει με φυσαλίδα μηνυμάτων, αλλά κανείς δεν θα τη νομίσει για τέτοια. Ωστόσο, αν σύρετε το αυτοκόλλητο πάνω από το μήνυμα ενός φίλου στη συνομιλία σας, κολλάει σε αυτή τη φυσαλίδα έτσι ώστε να φαίνεται σαν να πληκτρολόγησαν το μήνυμα οι ίδιοι. Και επειδή η εφαρμογή χρησιμοποιεί την ίδια γραμματοσειρά, το αποτέλεσμα είναι αρκετά πειστικό.

Φυσικά στην Apple δεν αρέσει αυτό, ακόμη και αν ενέκρινε αρχικά το app. Μετά την ανάβαση στην κορυφή των διαγραμμάτων του App Store στις εφαρμογές επί πληρωμή την περασμένη εβδομάδα, η Apple φαίνεται να ήρθε σε επαφή με τον Howell.

Το θέμα, σύμφωνα με τον δημιουργό του έργου, ήταν η χρήση της γραμματοσειράς Σαν Φρανσίσκο της Apple, η επιλογή των χρωμάτων (η Apple χρησιμοποιεί το μπλε και το πράσινο για την εφαρμογή Μηνυμάτων της), καθώς και την εμπορία του ως app “φάρσας” (ο Howell αρνείται κάτι τέτοιο.)

Αν και είπαν ότι δεν θα αφαιρέσουν την εφαρμογή, ο Howell, λέει ότι εκπρόσωπος της Apple ο οποίος επικοινώνησε μαζί του, είπε ότι είχε μία εβδομάδα «για να αλλάξει ριζικά το app, έτσι ώστε οι φυσαλίδες να μην μοιάζουν σε τίποτα με φυσαλίδες του Messages.» Ο Howell επισημαίνει ότι, ενώ αυτό θα κάνει την Apple χαρούμενη, «θα χαθεί ολόκληρο το πνεύμα του app.»

Ο ίδιος λέει ότι δεν είναι σίγουρος τι θα κάνει. Μια άλλη επιλογή θα ήταν να μην κάνει άλλη ενημέρωση και να επιτρέψει στην Apple να το αφαιρέσει, οπότε όσοι έχουν ήδη πληρώσει για την εφαρμογή θα μπορούσαν να συνεχίσουν να το χρησιμοποιούν, αν και δεν θα υπάρξουν περισσότερες ενημερώσεις. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η προθεσμία του Howell πλησιάζει – μέχρι την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου – οπότε αν θέλετε να δοκιμάσετε το app βιαστείτε.

Απλά να ξέρετε ότι αν αγοράσετε την εφαρμογή για $ 0.99 η επένδυσή σας μπορεί να μη διαρκέσει πολύ.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS