ΑρχικήHow ToΚυκλοφόρησε τo νέο φιλικό προς τους εφήβους app Houseparty

Κυκλοφόρησε τo νέο φιλικό προς τους εφήβους app Houseparty

https-_blueprint-api-production-s3-amazonaws-com_uploads_card_image_227800-Houseparty

Το app Houseparty που κυκλοφόρησε πρόσφατα για Android και iOS, είναι μια εφαρμογή τύπου Snapchat για ομαδικές κλήσεις βίντεο.

Η ιδέα όπως λέει η εταιρεία, είναι να συλλάβει λίγο από το πνεύμα του Meerkat, αλλά με έναν πιο προσωπικό τρόπο που ενθαρρύνει τους χρήστες να συμμετάσχουν. Σε αντίθεση με το Meerkat, οι video κλήσεις του Houseparty είναι για μικρές ομάδες φίλων.

Μπορείτε να προσθέσετε φίλους με βάση τους αριθμούς τηλεφώνου που έχετε αποθηκεύσει στις επαφές σας ή αναζητήστε τα ονόματα τους. Μόλις ανοίξετε την εφαρμογή, μπορείτε να συμμετέχετε σε “rooms” (το όνομα των συνομιλιών της εφαρμογής) με άλλους φίλους που έχουν την εφαρμογή. Οι συνομιλίες περιορίζονται σε οκτώ συμμετέχοντες ανά room, αλλά μπορείτε να έχετε όσα rooms θέλετε.

Η εταιρεία πίσω από το Houseparty, που σήμερα ονομάζεται Life in Air, φαίνεται να έχει τον έλεγχο του Houseparty από την αρχή του έτους, αλλά έχει γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια να αποστασιοποιηθεί από το όνομα Meerkat. Ο Ben Rubin, διευθύνων σύμβουλος της Meerkat, είχε προηγουμένως αποκαλύψει ότι η εταιρεία του απομακρύνεται από το live video, αλλά δεν έχει πει κάτι για το νέο προϊόν εκτός ότι θα είναι ένα κοινωνικό δίκτυο με επίκεντρο το βίντεο.

Η εφαρμογή έχει ήδη συγκεντρώσει ένα αρκετά μεγάλο αριθμό χρηστών, κυρίως έφηβους. Με πολλούς τρόπους, η εφαρμογή είναι προσαρμοσμένη στους νεότερους χρήστες. Υπάρχουν επίσης κάποια διασκεδαστικά Πασχαλινά αυγά, σαν μια προειδοποίηση, που εμφανίζεται αν ένας κοινός φίλος που δεν γνωρίζετε συμμετέχει σε μία από τις συζητήσεις σας. Όπως και στο Snapchat, ο σχεδιασμός της εφαρμογής δεν είναι πολύ έξυπνος και αποφεύγει την εξήγηση των χαρακτηριστικών της(Σας θυμίζει κάτι;). Με άλλα λόγια: Η καμπύλη εκμάθησης μπορεί να είναι λίγο υψηλή, αν είστε πάνω από 23.

Όχι ότι έχει σημασία, τουλάχιστον για τώρα. Χάρη στο μάρκετινγκ σε ορισμένες πανεπιστημιουπόλεις, το Houseparty είχε ήδη επιτυχία στο App Store και η εταιρεία λέει ότι αναμένει ότι θα η επιτυχία θα συνεχίσει τώρα που τα σχολεία άνοιξαν και πάλι.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS