ΑρχικήHow To«Transformers» BMW μετατρέπονται σε τεράστια Robot

«Transformers» BMW μετατρέπονται σε τεράστια Robot

bmw-3-series-Transformers

Μια τουρκική εταιρεία κατασκευάζει «Transformers» από αυτοκίνητα BMW!

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε δει την ταινία «Transformers», που κυκλοφόρησε το 2007 και τις μετέπειτα συνέπειές της. Ένα πράγμα που ξεχώρισε στους Transformers ήταν η ικανότητα συνηθισμένων οχημάτων να μετατρέπονται σε σούπερ Robot. Η ταινία βασίζεται στη σειρά παιχνιδιών από την Hasbro με το ίδιο όνομα.

Η κεντρική πλοκή της ταινίας περιστρέφεται γύρω από τον Shia LaBeouf (ως Sam Witwicky), έναν έφηβο που παγιδεύεται σε έναν πόλεμο μεταξύ των ηρωικών Autobots και των εχθρικών Decepticons, δύο φατρίες εξωγήινων Robot που μπορούν να μεταμφιέζονται παίρνοντας τη μορφή καθημερινών μηχανημάτων, κυρίως οχημάτων. Οι Autobots σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν το Allspark, το αντικείμενο που δημιούργησε τη ρομποτική φυλή τους, σε μια προσπάθεια να ανοικοδομήσουν τον Cybertron και να λήξουν τον πόλεμο, ενώ οι Decepticons επιθυμούν τον έλεγχο του Allspark με την πρόθεση να το χρησιμοποιήσουν για να δημιουργήσουν έναν στρατό, δίνοντας ζωή στις μηχανές της Γης.

Η κατασκευή παιχνιδιών «Transformers» είναι ένα πράγμα, αλλά το να φέρουμε τους «Transformers» στην πραγματική ζωή, στον πραγματικό κόσμο είναι μια αδύνατη πρόκληση. Μία Τούρκικη επιχείρηση τεχνολογίας ωστόσο, η Letvision προσπαθεί να κάνει ακριβώς αυτό. Οι Letvision «Transformers» βασίζονται στα αυτοκίνητα BMW, που προφανώς δεν μπορούν να πολεμήσουν με τους Decepticons, αλλά μπορούν να γυρίσουν το κεφάλι τους από τη μία πλευρά στην άλλη, να κουνήσουν τα χέρια και τα δάχτυλά τους και να εκτοξεύσουν καπνό ανάμεσα από τα πόδια τους. Η Letvision αποκαλεί τους Transformers της «Letrons» και έχει κάνει τέσσερις από αυτούς. Ενώ οι Letron της Letvision είναι φοβεροί σαν Robot μπορείτε να τους “οδηγήσετε” μόνο από μακριά, καθώς η Letvision έχει γεμίσει τους χώρους του καθιστικού με υδραυλικά και ηλεκτρονικά συστήματα που απαιτούνται για τη μετατροπή.

Εάν είστε φαν των «Transformers» και θα θέλατε να αγοράσετε ένα Letron, θα κληθείτε σε συνέντευξη από την εταιρεία, δεδομένου ότι δουλεύουν μόνο με πιθανούς αγοραστές των οποίων “το έργο και ο λόγος που θα το χρησιμοποιήσουν” ταιριάζει με τα δικά τους μη καθορισμένα κριτήρια.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS