Αρχικήinet8χρονη με ταλέντο στο γκολφ ρίχνει drone με μία βολή

8χρονη με ταλέντο στο γκολφ ρίχνει drone με μία βολή

57cf3090c461889a3d8b4631-min-drone

Μια 8χρονη με απίστευτο ταλέντο στο γκολφ, ποτέ δεν πίστευε ότι επιδεικνύοντας τις ικανότητές της, θα χτυπούσε μία κάμερα drone που πετούσε από πάνω της.

Η Ruby Kavanagh, η οποία κατατάσσεται νούμερο 1 για την ηλικία της στο γκολφ στην Αυστραλία, εξασκούσε τις δεξιότητές της στο Magenta Shores Golf Course στη Νέα Νότια Ουαλία, όταν η μπάλα της συγκρούστηκε με τον drone-φωτογραφική μηχανή που την μαγνητοσκοπούσε. Ο ιδιοκτήτης του μη επανδρωμένου αεροσκάφους ήταν ο θείος της, ο οποίος είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής της ιστοσελίδας Dronegear, Alex Kavanagh. Όπως δήλωσε, ο drone του «πήγε λίγο χαμηλότερα από ό, τι θα έπρεπε και κοίταξε μακριά για ένα δευτερόλεπτο” και το επόμενο λεπτό, ο drone ήταν κάτω.

Ο Alex Kavanagh, ο θείος της Ruby, δήλωσε ότι το μη επανδρωμένο αεροσκάφος του ήταν περίπου 40 πόδια μπροστά από την ανιψιά του και 25πόδια ψηλότερα, όταν τον χτύπησε.

«Προσπαθούσα να πάρω πλάνα για ένα showreel», είπε. «Προσπαθούσα να τραβήξω ένα πλάνο της βολής της από μπροστά και πήγα λίγο πιο κάτω από ότι έπρεπε … και βρήκε στόχο».

Το βίντεο από το περιστατικό, το οποίο διαθέτει υλικό που γυρίστηκε τόσο από το έδαφος όσο και από τον drone, δημοσιεύτηκε στο YouTube από το θείο της Ruby. Το υλικό έχει επίσης αναρτηθεί από το ESPN και το Golf Channel.

Ο drone θα κοστίσει πάνω από $ 1.000 για να επισκευαστεί. Ο Yuneec Typhoon Η έχει ένα σπασμένο πόδι, ένα σπασμένο βραχίονα, δύο σπασμένους έλικες και μία στραβωμένη κάμερα.

«Μας άρεσε πολύ αυτός ο drone» δήλωσε ο Alex. «Θα πρέπει να πάει για επισκευή, αλλά θα είναι και πάλι σε λειτουργία και θα μένει μακριά από τις μπάλες του γκολφ την επόμενη φορά!»

Η Ruby αποκαλείται ένα θαύμα του γκολφ, καθώς η ίδια μπορεί να υπερηφανεύεται για μια μονάδα 140m, και έχει ήδη εμφανιστεί δύο φορές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kids Golf στις ΗΠΑ.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS