ΑρχικήHow ToΗ Google λανσάρει το «Allo» - την έξυπνη εφαρμογή μηνυμάτων

Η Google λανσάρει το «Allo» – την έξυπνη εφαρμογή μηνυμάτων

google-launches-allo-smart-messaging-app-just-like-whatsapp-042express-com-2-Allo

Facebook, είσαι έτοιμο για το διαγωνισμό; Η Google έχει ξεκινήσει το Allo, μία νέα εφαρμογή ευφυών μηνυμάτων για τις πλατφόρμες Android και iOS, η οποία αναμένεται να δώσει σκληρό ανταγωνισμό στο WhatsApp και το Facebook Messenger.

Η νέα εφαρμογή συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά πρόβλεψης και αναζήτησης της Google μαζί με ένα νέο προσωπικός βοηθό. Η Google είχε ανακοινώσει τα Duo και Allo στο συνέδριο προγραμματιστών I / O το Μάιο του τρέχοντος έτους. Το Allo έχει τώρα τυποποιημένα χαρακτηριστικά μηνυμάτων, όπως αυτοκόλλητα, αλλαγή στο μέγεθος της γραμματοσειράς, emojis, έξυπνες απαντήσεις και σχόλια φωτογραφιών. Η Google έχει προσαρμόσει το Allo για τους Ινδούς χρήστες, επιτρέποντας έξυπνες απαντήσεις στα «Hinglish.» Έχει επίσης κυκλοφορήσει πάνω από 200 αυτοκόλλητα που σχετίζονται με τους Ινδούς χρήστες που έχουν δημιουργηθεί από δημοφιλείς ανεξάρτητους καλλιτέχνες.

Ο Amit Fulay, Διευθυντής της Ομάδας Προϊόντων της Google δήλωσε σχετικά με τη δρομολόγηση, «Είτε σχεδιάζουμε να βγούμε ή απλά να περάσουμε την ώρα μας, βασιζόμαστε σε μηνύματα για να έρθουμε σε επαφή με τους φίλους και την οικογένειά μας κάθε μέρα. Αλλά πολύ συχνά πρέπει να σταματήσουμε τη συνομιλία μας – είτε για να ελέγξετε την κατάσταση της πτήσης σας ή να αναζητήσετε ένα νέο εστιατόριο. Έτσι δημιουργήσαμε το Allo, μια εφαρμογή μηνυμάτων που σας βοηθά να συνεχίσετε τη συνομιλία σας, παρέχοντάς σας βοήθεια όταν τη χρειάζεστε.» Η «Έξυπνη απάντηση» στην εφαρμογή προτείνει απαντήσεις σε συνομιλίες και μπορείτε να στείλετε με μόνο με ένα πάτημα. «Αν ο φίλος σας στέλνει μια φωτογραφία του κατοικίδιου ζώου του, μπορείτε να δείτε έξυπνες προτάσεις απάντησης. Το Allo θα σηματοδοτήσει επίσης το ντεμπούτο του Google Assistant, που φέρνει τις υπηρεσίες της Google στις συνομιλίες σας. «Τώρα, οι χρήστες δεν χρειάζεται πλέον να σταματήσουν μια συνομιλία με τους φίλους απλά για να δουν μια διεύθυνση ή να μοιραστούν ένα βίντεο στο YouTube.» Επί του παρόντος, τόσο η «Έξυπνη απάντηση» και όσο και ο «βοηθός» του Google είναι στα αγγλικά, με “περισσότερες γλώσσες να έρχονται σύντομα.” Όλες οι συζητήσεις στο Google Allo κρυπτογραφούνται χρησιμοποιώντας βιομηχανικό πρότυπο όπως το Transpot Layer Security (TLS). Οι χρήστες μπορούν επίσης να συνομιλούν σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης, το οποίο θα έχει κρυπτογράφηση end-to-end και επιπλέον χαρακτηριστικά προστασίας της ιδιωτικής ζωής, όπως διακριτικές κοινοποιήσεις και λήξη των μηνυμάτων. Μπορείτε να κατεβάσετε το Allo από το Google Play και το App Store της Apple, αν και ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγο, καθώς δεν έχει κυκλοφορήσει παντού ακόμα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS