ΑρχικήHow ToΤο Facebook Messenger σύντομα θα έχει χαρακτηριστικό Public Chat Room

Το Facebook Messenger σύντομα θα έχει χαρακτηριστικό Public Chat Room

Messenger-rooms-796x398

O πηγαίος κώδικας του Facebook Messenger, αποκαλύπτει τα κρυφά “δωμάτια” που διαθέτει

Σύμφωνα με εικασίες, το Facebook Messenger app μπορεί πολύ σύντομα να ξεκινήσει ένα χαρακτηριστικό που ονομάζεται Rooms. Ένας προγραμματιστής ανακάλυψε αναφορές στο Rooms, στο πλαίσιο του υφιστάμενου πηγαίου κώδικα του Facebook, το οποίο θα επιτρέψει σε φίλους και αγνώστους να συνομιλούν μέσω της δημόσιας ομάδας του Facebook Messenger, αναφέρει το TechCrunch.

Το TechCrunch βρήκε αναφορές για το public Chats στον κωδικό του Messenger, το οποίο περιλαμβάνει ένα λογότυπο και περιγραφή της υπηρεσίας. Ο κρυφός κώδικας λέει, “Το Rooms είναι για δημόσιες συζητήσεις σχετικά με θέματα και ενδιαφέροντα. Κάθε Room έχει ένα σύνδεσμο που μπορεί να μοιραστεί, ώστε ο καθένας στο Messenger μπορεί να συμμετάσχει στη συζήτηση.”

To TechCrunch ανέφερε επίσης ότι ορισμένοι από τους αναγνώστες του ήταν σε θέση να ξεκινήσουν ένα chat room με δύο φίλους αλλά και αγνώστους, με μια οθόνη διαχειριστή να δείχνει κάποια χαρακτηριστικά που είναι προς το παρόν διαθέσιμα.

Αρχικά ο γίγαντας της κοινωνικής δικτύωσης αρνήθηκε να σχολιάσει τα Rooms. Ωστόσο, αφού του έστειλαν στιγμιότυπα του κώδικα που δείχνει πώς οι χρήστες είναι σε θέση να ενταχθούν στο Rooms και να συνομιλήσουν χρησιμοποιώντας τα χαρακτηριστικά και τα διασύνδεση του Messenger, το Facebook δήλωσε, “Συχνά κάνουμε μικρές δοκιμές -. Τίποτα άλλο πέρα από αυτό”

Η ιδέα των chatrooms δεν είναι κάτι το καινούριο. Αυτό είναι κάτι που το Facebook έχει προσπαθήσει ξανά το 2014, το οποίο σταμάτησε το 2015, δεδομένου ότι δεν είχε μεγάλη ανταπόκριση. Το app Rooms, επιτρέπει στους χρήστες να μιλήσουν με άλλους που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα με αυτούς, αλλά με πλήρη ανωνυμία.

Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε αν Facebook θα ανοίξει τελικά το Rooms για το Messenger στο εγγύς μέλλον.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS