ΑρχικήHow ToΗ ρύθμιση αυτή μειώνει την ταχύτητα του Message στο iOS 10

Η ρύθμιση αυτή μειώνει την ταχύτητα του Message στο iOS 10

https3a2f2fblueprint-api-production-s3-amazonaws-Message

To gifiOS 10 αποτελεί μια μεγάλη κυκλοφορία – είναι γεμάτη με τους τόνους από νέα χαρακτηριστικά, κάποια πιο χρήσιμα από ό, τι άλλα – αλλά το πιο αξιοσημείωτο είναι, χωρίς αμφιβολία, η ανανεωμένη και υπερτροφοδοτούμενη εφαρμογή Message.

Αλλά, υπάρχει ένα πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε αν πάρετε την απόφαση ότι θέλετε να ενεργοποιήσετε τα νέα χαρακτηριστικά iMessage όπως την πλήρη οθόνη και το Bubble Effects.

Όπως ανακαλύψαμε κατά την αναθεώρηση του iOS 10, αν έχετε ενεργοποιημένη τη «Μείωση κίνησης» (Ρυθμίσεις> Γενικά> Προσβασιμότητα), δεν θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε αυτές τις λειτουργίες, που ενεργοποιούνται με παρατεταμένο πάτημα στο κουμπί ↑ αποστολής. Ένας εκπρόσωπος της Apple δήλωσε ότι δεν είναι ένα bug, αλλά από σχεδιασμό.

Από προεπιλογή, ξεκινώντας από το iOS 7, τα iOS συστήματα με ενεργοποιημένο το «Μείωση κίνησης» έκλεισαν. Η ρύθμιση θεσπίστηκε για να μειώσει την ταχύτητα για την οποία κάποιοι χρήστες έχουν παραπονεθεί ότι τους ζαλίζει, όταν κοιτούν την παράλλαξη της 3D ταπετσαρίας στην αρχική οθόνη και το zoom στο φάκελο. Πολλοί προτιμούν τα ξεθωριασμένα μεταβατικά animations με τη «Μείωση κίνησης» ενεργοποιημένη, κατά τη διάρκεια των ζαλιστικών ζουμ εφέ.

Όταν πηγαίνετε να ενεργοποιήσετε τη «Μείωση κίνησης», η ρύθμιση δεν κάνει καμία αναφορά ότι απενεργοποιούνται τα νέα εφέ του Message. Ένας εκπρόσωπος της Apple διευκρίνισε ότι η «Μείωση κίνησης» μειώνει τα animations ως ένα επίπεδο σε όλο το σύστημα.

Έτσι, εάν έχετε την «Μείωση κίνησης» απενεργοποιημένη και πατάτε παρατεταμένα όσο μπορείτε το κουμπί ↑ στο Messages, θα είστε σε θέση να έχετε ενεργοποιημένα αυτά τα νέα εφέ. Εξάλλου δεν μπορεί να μην θέλετε να δοκιμάσετε αυτές τις νέες δυνατότητες.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS