ΑρχικήHow ToΤο Coding Confessional είναι εδώ, αν μισείτε τη δουλειά σας!

Το Coding Confessional είναι εδώ, αν μισείτε τη δουλειά σας!

Ο 21ος αιώνας γνώρισε την ανόδο των ακούραστων προγραμματιστών. Όμως, η πίεση και το περιβάλλον εργασίας έχουν κάνει τη ζωή τους άθλια. Πλατφόρμες, όπως το Coding Confessional είναι κατάλληλες για τους προγραμματιστές που θέλουν να απελευθερώσουν την απογοήτευση και το θυμό τους.

Το Coding Confessional είναι εδώ, αν μισείτε τη δουλειά σας!

Οι εργαζόμενοι που είναι απογοητευμένοι με την εργασία τους, δεν είναι κάτι καινούργιο. Ακόμη και ο τρόπος τον οποίο έχουν μοιραστεί οι μισθοί για να ανταποκρίνονται στην εργασιακή κλίμακα σε πολλές εταιρείες τεχνολογίας, δεν αποτελεί εξαίρεση. Γι’ αυτούς, το devRant είναι ένα μία πολύ γνωστή πλατφόρμα όπου μπορούν να «ξεσπάσουν» σχετικά με την κουραστική δουλειά τους, βρίζοντας το αφεντικό τους ή να ομολογώντας τα βλακώδη πράγματα που κάνουν με τον κώδικά τους. Η devRant ομάδα μέχρι που δημοσίευσε τη λίστα με τις πιο ενοχλητικές γλώσσες προγραμματισμού, μετά την ανάλυση των rants.

Οι προγραμματιστές είναι παντού. Τι θα λέγατε, λοιπόν, για ένα άλλο shoutbox γι’ αυτά τα μηχανήματα που μετατρέπουν τον καφέ σε κώδικα; Το όνομα αυτού Coding Confessional και σας επιτρέπει να ομολογήσετε ανώνυμα τις προγραμματιστικές σας αμαρτίες. Σε αντίθεση με το devRant, δεν θα σας ζητήσει να συμπληρώσετε κανένα προσωπικό στοιχείο ή να δημιουργήσετε κάποιο λογαριασμό. Αλλά θα πρέπει να απαντήσετε σε μια απλή ερώτηση κώδικα, προφανώς, επειδή η πλατφόρμα είναι αφιερωμένη στους προγραμματιστές.

confessing

Το project αυτό ξεκίνησε το Φεβρουάριο του 2013. Το Coding Confessional φτιάχτηκε μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο απλώς για τη διασκέδαση προγραμματιστών από τον Ryan Epp. Είναι ο ιδρυτής της Poeko Inc. Την οποία δημιούργησε αφότου παραιτήθηκε από μηχανικός ανάπτυξης λογισμικού της Amazon.

Επισκεφθείτε το Coding Confessional και εκφράστε την εσωτερική ενοχή ή τον θυμό σας. Εξερευνήστε το Coding Confessional  και που ξέρετε, μπορεί και να συναντήσετε μερικές ενδιαφέρουσες ομολογίες.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS