ΑρχικήinetΤο Facebook γιορτάζει τα 50στα γενέθλια του StarTrek με νέα «Like»

Το Facebook γιορτάζει τα 50στα γενέθλια του StarTrek με νέα «Like»

Facebook-StarTrek-796x427

Αν είστε φαν του StarTrek, σίγουρα θα το αγαπήσετε αυτό!

Η sci-fi σειρά που πολλοί από εμάς μεγαλώσαμε βλέποντάς τη, γιορτάζει την 50η επέτειό της το 2016. Με την ευκαιρία αυτή το πιο δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο, το Facebook, έχει δημιουργήσει προσαρμοσμένα κουμπιά «Like» για τους χρήστες και προσωρινά πλαίσια προφίλ.

Η πρωτοποριακή σειρά, ξεκίνησε στις 8 Σεπτεμβρίου του 1966 στο NBC. Το “StarTrek” έδειξε ένα ουτοπικό μέλλον για το σύμπαν, στο οποίο ένα cast διεθνών φανταστικών χαρακτήρων, που συμπεριλάμβανε Αμερικανούς, Ρώσους και Ιάπωνες στη μέση του Ψυχρού Πολέμου, συνεργάζονται για να εξερευνήσουν το σύμπαν από το να μάχονται μεταξύ τους, και παρουσιάζει την ειρήνη μεταξύ όχι μόνο των ανθρώπων και των εξωγήινων, αλλά και τους αγώνες για την ίδια τη γη.

Σε μια δήλωση από τη Lindsey Shepard, την επικεφαλής μάρκετινγκ του κοινωνικού δικτύου για το Messenger, εξήγησε την δημιουργία StarTrek Reactions:

“Εκτός από το χαιρετισμό και τα προφίλ, αποφασίσαμε να προσθέσουμε ένα ακόμα στοιχείο για τον εορτασμό, που είναι τα Reactions. Για να γίνει αυτό κατανοητό από όλους τους οπαδούς του StarTrek, επιλέξαμε τους πιο εμβληματικούς και αναγνωρίσιμους χαρακτήρες και σύμβολα από την αρχική σειρά StarTrek, καθώς και την επόμενη γενιά. Θέλαμε επίσης να τιμήσουμε τον αρχικό σχεδιασμό και το πνεύμα, οπότε χρειαζόμασταν οπτικά συνθήματα που ήταν εύκολο να εντοπιστούν με μια ματιά. Αυτό μας οδήγησε στο τελικό μας καστ: Kirk, Spock, Geordi και Klingon.

“Αυτά τα Reactions θα είναι διαθέσιμα σε ορισμένους οπαδούς του StarTrek στις ΗΠΑ και τον Καναδά για περιορισμένο χρονικό διάστημα και θα εμφανίζονται όταν τοποθετείτε τον κέρσορα πάνω στο “Like”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο γίγαντας των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης έχει «παίξει» με τα κουμπιά. Το Facebook είχε δοκιμάσει ξανά ένα προσωρινό Reaction νωρίτερα αυτό το έτος για την Ημέρα της Μητέρας, με την προσθήκη ενός λουλουδιού

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS