ΑρχικήinetΗ Apple δεν δίνει εγγύηση για ζημιές από νερό για το iPhone...

Η Apple δεν δίνει εγγύηση για ζημιές από νερό για το iPhone 7

iPhone-Apple-νερό

Το iPhone 7 και iPhone 7 Plus είναι IP67 αδιάβροχα, όμως οποιαδήποτε ζημία από νερό δεν καλύπτεται από την εγγύηση!

Η Apple ξεκίνησε το πρώτο ανθεκτικό στο νερό smartphone της – το iPhone 7 και το iPhone 7 Plus – χθες σε εκδήλωση στο Σαν Φρανσίσκο. Αυτά τα iPhones διαφημίζονται ως «ανθεκτικά στο νερό και τη σκόνη» με επίσημη βαθμολόγηση IP67 σύμφωνα με τα πρότυπα της Διεθνούς Ηλεκτροτεχνικής Επιτροπής (IEC). Εκτός από το νερό, η Apple σχεδίασε τις συσκευές της ώστε να αντιστέκονται εντελώς στη σκόνη.

Η βαθμολογία IP67 είναι ένας συνδυασμός και των δύο δεικτών αντοχής στο νερό και τη σκόνη. Το IP6X είναι η υψηλότερη βαθμολογία αντοχής στη σκόνη και τα νέα μοντέλα iPhone είναι πλήρως προστατευμένα από τη σκόνη. Ομοίως, το IPx7 σημαίνει ότι το iPhone 7 και iPhone 7 Plus μπορεί να αντέξει τη βύθιση σε νερό ενός μέτρου για 30 λεπτά σε συνθήκες εργαστηρίου. Είναι η δεύτερη υψηλότερη βαθμολογία, μετά το IP8, γεγονός που δείχνει την ικανότητα να αντέχει σε μεγάλες περιόδους βύθισης υπό πίεση. Οι συσκευές της Samsung έχουν ισχύ IP68, γεγονός που υποδηλώνει την καλύτερη συνολική αντοχή στο νερό.

“Το iPhone 7 και το iPhone 7 Plus είναι ανθεκτικά στο νερό και τη σκόνη και εξετάστηκαν κάτω από ελεγχόμενες εργαστηριακές συνθήκες με βαθμολογία IP67 σύμφωνα με το πρότυπο IEC 60529. Ωστόσο δεν ενδείκνυται για συνεχόμενη χρήση σε αυτές τις συνθήκες και η αντίσταση μπορεί να μειωθεί ως αποτέλεσμα φυσιολογικής φθοράς. Μην επιχειρήσετε να φορτίσετε ένα βρεγμένο iPhone. Ανατρέξτε στον οδηγό χρήσης για οδηγίες καθαρισμού και στεγνώματος. Οι ζημιές από νερό δεν καλύπτονται από την εγγύηση.”

Το παραπάνω μήνυμα φαίνεται να δείχνει ότι το iPhone 7 και το iPhone 7 Plus είναι σε θέση να αντέξει τις σταγόνες που πέφτουν από τη μπανιέρα, την πισίνα ή ένα ελαφρύ πιτσίλισμα από το ντους. Επίσης, δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε καταστάσεις νερού υψηλής πίεσης, όπως κάτω από το νερό του ντους και δεν πρέπει να αφεθεί κάτω από το νερό για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η Apple προειδοποιεί επίσης να μην προσπαθήσετε να φορτίσετε ένα βρεγμένο iPhone, καθώς θα μπορούσε να προκληθεί βλάβη στη συσκευή και διευκρινίζει ότι οποιαδήποτε βλάβη από νερό στη συσκευή δεν καλύπτεται από την εγγύηση. Το καλύτερο λοιπόν που έχετε να κάνετε είναι να αποφεύγεται την επαφή του iPhone 7 και iPhone 7 Plus με νερό. Με λίγα λόγια, προσπαθήστε να κρατήσετε το smartphone σας ασφαλές και στεγνό, όσο είναι δυνατόν.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS