ΑρχικήinetΜελλοντικό Samsung Galaxy θα τρέχει ταυτόχρονα Windows και Android

Μελλοντικό Samsung Galaxy θα τρέχει ταυτόχρονα Windows και Android

1554068_galaxy-con-android-e-windows-insieme-770x556_thumb_big-Samsung

Μία νέα πατέντα της Samsung παρουσιάζει ένα smartphone που θα μπορεί να τρέχει Android και Windows ταυτόχρονα

Η Samsung έχει καταθέσει μία νέα αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στη Νότια Κορέα, σύμφωνα με το οποίο ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιεί τα λειτουργικά συστήματα Android και Windows ταυτόχρονα. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κατατέθηκε τον Μάιο του 2015. Επί του παρόντος, τα τηλέφωνα της Samsung λειτουργούν μόνο με το λειτουργικό σύστημα Android.

Βασικά, η εναλλαγή μεταξύ των συστημάτων είναι σαν εργάζεστε με πολλαπλές εφαρμογές στη λειτουργία Multi Window της Samsung όπως εφαρμόζεται στα τρέχοντα smartphones Galaxy. Η εταιρεία χρησιμοποιεί ένα λειτουργικό σύστημα ως πρότυπο και κάθε φορά που ένας χρήστης θα πατήσετε το πλήκτρο Home, θα πάει πίσω στο ίδιο προεπιλεγμένο λειτουργικό σύστημα.

Σύμφωνα με αναφορές, τα διαγράμματα της πατέντας δείχνουν πώς θα συνυπάρξουν τα δύο λειτουργικά συστήματα και πώς θα χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα. Το λειτουργικό σύστημα που δεν είναι σε χρήση, θα ελαχιστοποιηθεί με τη μορφή ενός εικονιδίου που ο χρήστης μπορεί να το αξιοποιήσει αργότερα για να μεταβεί και πάλι σε αυτό το λειτουργικό σύστημα. Επιπλέον, δείχνει πώς μπορεί οι κοινόχρηστοι φάκελοι και οι πηγές να ρυθμιστούν έτσι ώστε και τα δύο λειτουργικά συστήματα να έχουν πρόσβαση σε αυτά, και η απόδοσή τους θα μπορούσε να περιοριστεί χειρονακτικά από μικροαλλαγές της πρόσβασής τους στην CPU, RAM και αποθήκευση. Οι χρήστες μπορούν ακόμη και να «τραβήξουν» αρχεία από το ένα λειτουργικό σύστημα στο άλλο. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αναφέρει επίσης ότι οι χρήστες θα είναι σε θέση να βλέπουν τα αρχεία και από τα δύο λειτουργικά συστήματα.

Το εάν αυτή η πατέντα θα γίνει πραγματικότητα, μόνο ο χρόνος θα το δείξει. Στο παρελθόν, ο τεχνολογικός γίγαντας της Νότιας Κορέας, είχε επίσημα παρουσιάσει το tablet διπλής εκκίνησης Ativ Q το 2013. Ακόμα κι αν ήταν μια πραγματικά ενδιαφέρουσα ιδέα, το tablet τελικά δεν κυκλοφόρησε στην αγορά.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS