Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων
infosec

Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων

Ορισμένες δημοφιλείς διανομές Linux έχουν ένα σφάλμα στο package-management interface, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένας εισβολέας για να...
Read More
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
Latest Posts

Το Snapchat τερματίζει τις Local Stories

Το Snapchat φαίνεται υποθετικά να τερματίζει το Local Stories χαρακτηριστικό του για κάποιες πόλεις, σε μια προσπάθεια να επικεντρωθεί στα live events. Το χαρακτηριστικό επέτρεπε στους χρήστες να τραβήξουν βίντεο από τις καθημερινές τους δραστηριότητες, όπως πχ συναυλίες, τραβηγμένα σε συγκεκριμένες πόλεις.

Με την ανακοίνωση αυτή από το Bloomberg, φέρεται το Snapchat να έχει ήδη απολύσει περίπου 15 εργαζόμενους που ήταν υπεύθυνοι για την επιμέλεια των Local Stories για προσθήκες χρηστών σε πόλεις, όπως η Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες.

Το Snapchat τερματίζει τις Local Stories

Φαίνεται ότι το Local Stories χαρακτηριστικό δεν κατάφερε να κερδίσει τουλάχιστον το ίδιο ποσό δημοτικότητας με τα άλλα χαρακτηριστικά της υπηρεσίας. Η δημοσίευση αναφέρει ότι οι ομαδικές ιστορίες (group stories) θα συνεχίσουν να είναι διαθέσιμες, αλλά θα επικεντρώνονται μόνο σε μεγάλες διοργανώσεις.

Προφανώς, το Snapchat επιβεβαίωσε ότι μερικοί εργαζόμενοι απολύθηκαν, αλλά δεν έδωσε συγκεκριμένο αριθμό. Επιπλέον, η εταιρεία παρέλειψε να αναφέρει κατά πόσον το τμήμα που έχει για τις κύριες ιστορίες θα επηρεαστεί.

Το Local Stories έδινε μια ενδιαφέρουσα οπτική πάνω στο το τι έκαναν οι χρήστες σε ορισμένες πόλεις, αλλά λαμβάνοντας υπόψη το σε πόσα βίντεο οι χρήστες μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στο Snapchat, το κομμάτι αυτό δεν κατάφερε να κερδίσει τη δέουσα δημοτικότητα.

Επιπλέον, η λειτουργία του Discover έχει επανασχεδιαστεί για να είναι πιο “κυρίαρχη” στο εσωτερικό της εφαρμογής και να προσφέρει περιεχόμενο που θα πείθει τους χρήστες να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μέσα στην εφαρμογή.

Στην πραγματικότητα, το τμήμα Stories του Snapchat είναι τόσο δημοφιλές που και άλλες σημαντικές εφαρμογές, όπως είναι το Instagram, αποφάσισαν να παρέχουν στους χρήστες τους αντίστοιχα χαρακτηριστικά.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *