ΑρχικήinetΤο νέο χαρακτηριστικό Snooze του Edge

Το νέο χαρακτηριστικό Snooze του Edge

Το Aggiornamentilumia.it ανακάλυψε ότι η Microsoft δοκιμάζει ένα νέο χαρακτηριστικό με την ονομασία Snooze, στο πρόγραμμα περιήγησης Edge στις κινητές συσκευές. Το εν λόγω χαρακτηριστικό θα επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν υπενθυμίσεις κατά τη φόρτωση συγκεκριμένων ιστοσελίδων και θα τους υπενθυμίζει σε μεταγενέστερο χρόνο να δουν τη σελίδα ή να τη μοιραστούν με τις επαφές τους.

Το νέο χαρακτηριστικό Snooze του Edge
Αυτό το χαρακτηριστικό θα ενσωματωθεί άμεσα στο πρόγραμμα περιήγησης Edge και φαίνεται ότι θα συνδέεται με το Cortana, επομένως δεν είναι ακόμα γνωστό τι θα συμβεί στην περίπτωση που κάποιοι χρηστές δεν έχουν τον προσωπικό ψηφιακό τους βοηθό ενεργοποιημένο.

Αν και το όνομα Snοoze, προς το παρόν, δεν φαίνεται να βγάζει και πολύ νόημα, να έχετε στο νου σας ότι αυτή η λειτουργία είναι ακόμα στα πρώτα της βήματα. Η Microsoft εξακολουθεί να πειραματίζεται με διάφορες βελτιώσεις, που στη συνέχεια, θα εφαρμόσει στην τελική έκδοση που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2017.

Προς το παρόν, φαίνεται ότι η εταιρεία δουλεύει σκληρά για να το έχει έτοιμο για το επερχόμενο preview κατά το οποίο θα αποτελεί μέρος του Windows Insider προγράμματος, αλλά δεν είναι ακόμη σαφές εάν θα συμπεριληφθεί στην επόμενη έκδοση. Ένα νέο built αναμένεται να βγει αυτή την εβδομάδα για τους υπολογιστές αλλά και για τις φορητές συσκευές, το οποίο θα περιλαμβάνει και μια επιδιόρθωση ενός σφάλματος που κόβει το Wi-Fi σε κάποιες συσκευές.

Αυτό το χαρακτηριστικό θα ενσωματωθεί άμεσα στο πρόγραμμα περιήγησης Edge και φαίνεται ότι θα συνδέεται με το Cortana, επομένως δεν είναι ακόμα γνωστό τι θα συμβεί στην περίπτωση που κάποιοι χρηστές δεν έχουν τον προσωπικό ψηφιακό τους βοηθό ενεργοποιημένο.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS