ΑρχικήReviewsΤο Lenovo Yoga Book μπορεί να ψηφιοποιήσει τις σημειώσεις σας

Το Lenovo Yoga Book μπορεί να ψηφιοποιήσει τις σημειώσεις σας

Lenovo-Yoga-Book-Android

Η λέξη «φοβερό» είναι λίγη για να περιγράψει το Yoga Book της Lenovo που ανακοινώθηκε την Τετάρτη στην IFA 2016.

Το Yoga Book έχει περίπου το μέγεθος ενός βιβλίου για παιδιά και χρησιμεύει ως ένα μίνι tablet, laptop και ψηφιακό σημειωματάριο. Είναι λεπτό, ελαφρύ και άγριο. Η Lenovo εγκαινιάζει δύο εκδόσεις – μία Android ($ 499) και μία Windows 10 ($ 599) – εντός του τρέχοντος έτους.

Η συσκευή διαθέτει μία πλήρη HD γυαλιστερή οθόνη 10,1 ιντσών στο ένα μισό και μια ματ επιφάνεια στο άλλο μισό. Μία άρθρωση επιτρέπει στην οθόνη να διπλώσει 360 μοίρες προς τα πίσω σε ένα μίνι tablet.

Με το πάτημα ενός κουμπιού, η μισή ματ επιφάνεια μετατρέπεται σε ένα “Halo” πληκτρολόγιο και trackpad. Το να πληκτρολογείτε σε αυτό είναι σαν την πληκτρολόγηση σε ένα iPad, δεν υπάρχει απολύτως καμία απτική ανάδραση ή πραγματικό κλειδί ενεργοποίησης.

Υπάρχουν πολλά νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα στο Yoga Book. Το καλύτερο είναι το digitizer. Με το πληκτρολόγιο απενεργοποιημένο, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα κομμάτι χαρτί στην κορυφή και να χρησιμοποιήσετε μια γραφίδα με μια πραγματική άκρη στυλό για να γράψετε ή να σχεδιάσετε και το Yoga Book θα κάνει ένα ακριβές ψηφιακό αντίγραφο στην οθόνη για αποθήκευση ή κοινή χρήση.

Αν αυτό ακούγεται σαν το Wacom Bamboo του Smart, αυτό είναι επειδή η τεχνολογία είναι της Wacom. Το digitizer είναι τόσο ευαίσθητο που μπορεί να ανιχνεύσει μουντζούρες μέσα σε μια στοίβα χαρτιού.

Το Laptop τροφοδοτείται από έναν 2.4GHz quad-core Intel Atom επεξεργαστή, διαθέτει 5, 4GB μνήμης RAM και έχει 64GB χώρο αποθήκευσης (επεκτάσιμη μέσω κάρτας microSD). Η Lenovo λέει ότι θα υπάρξουν και Wi-Fi και LTE μοντέλα. Υπάρχει επίσης μια κάμερα 8-megapixel στο μπροστινό μέρος. Η Lenovo υποστηρίζει έως και 15 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας για το μοντέλο Android και μέχρι 13 ώρες για την έκδοση Windows 10.

Είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα που σαφώς απευθύνεται σε φοιτητές, λάτρεις του σημειωματάριου και scrapbookers, αλλά είναι δύσκολο να πούμε αν θα κρατήσει.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS