ΑρχικήinetΔυναμικό comeback για τα κινητά με καπάκι από τη Samsung

Δυναμικό comeback για τα κινητά με καπάκι από τη Samsung

Samsung-Galaxy-Folder-6-καπάκι

Το εξαιρετικά λεπτό Samsung Galaxy Folder 2 είναι το νέο μοντέλο με καπάκι

Οι οπαδοί των κινητών με καπάκι εκεί έξω, οι οποίοι θυμούνται με νοσταλγία το RAZR της Motorola, έχουν τώρα την ευκαιρία να πάρουν στα χέρια τους ένα ακόμα τηλέφωνο με καπάκι. Αλλά αυτή τη φορά έρχεται από τη Samsung.

Αν και υπήρχαν φήμες ότι Samsung εργάζεται πάνω σε ένα τηλέφωνο με καπάκι με την κωδική ονομασία “Veyron,” νέες διαρροές ανέφεραν ότι ο τεχνολογικός γίγαντας της Νότιας Κορέας, εργάζεται πάνω σε ένα ξεχωριστό mid-range clamshell Android smartphone.

Ως συνήθως, η διαρροή παρουσιάστηκε στην κινεζική έκδοση του Twitter, το Weibo, και δείχνει ένα εξαιρετικά λεπτό Samsung Galaxy Folder 2.

Το Samsung Galaxy Folder 2 Android έχει χρυσό σχεδιασμό και διαθέτει οθόνη 3,8 ιντσών. Από τις πληροφορίες μπορούμε να συμπεράνουμε ότι το Galaxy Folder 2 θα τροφοδοτείται από έναν ανώνυμο επεξεργαστή Qualcomm και θα διαθέτει 2.000 mAh μπαταρία.

Το νέο κινητό της Samsung θα έχει μια πίσω κάμερα 8-megapixel και μία μπροστινή 5-megapixel, 2GB μνήμης RAM και 8GB δυνατότητα επέκτασης. Θα τροφοδοτείται από το Android 6.0.1 Marshmallow.

Το Samsung Galaxy Folder 2 θα είναι αρκετά διαφορετικό από το φημολογούμενο clamshell “Veyron”, το οποίο σύμφωνα με τις αναφορές, διαθέτει ένα Snapdragon 820 τσιπ, 4GB μνήμης RAM, ένα shooter 12-megapixel και άλλα specs.

Ωστόσο, η Samsung σημείωσε ότι ίσως η εταιρεία θα κυκλοφορήσει το Galaxy Folder 2 στην αγορά χαμηλού προϋπολογισμού. Το Weibo αναφέρει ότι το Samsung Galaxy Folder 2 τηλέφωνο θα τιμολογείται μόνο $ 250. Ωστόσο, μία διεθνής κυκλοφορία του αποκλείεται προς το παρόν.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS