ΑρχικήinetΤο Facebook συνεχίζει τις δοκιμές για το Facebook Live

Το Facebook συνεχίζει τις δοκιμές για το Facebook Live

Το Facebook δεν κράτησε πότε μυστική την αγάπη του για τα βίντεο, ίσως όμως αμφισβητήθηκε με την αγάπη του για τα bots.
Η αναδημιουργία του Facebook ως πλατφόρμα βίντεο είναι σε πλήρη εξέλιξη!
Από την προηγούμενη Τρίτη, κάποιοι Αυστραλοί ενδέχεται να παρατήρησαν κάποια autoplay σε όλους τους τύπους βίντεο (συμπεριλαμβανομένων των διαφημίσεων και του Facebook Live) ενεργούσαν διαφορετικά από την εφαρμογή του κινητού τους.

Facebook
Σε μια εκδοχή της δοκιμής του Facebook Live, ο ήχος παίζει αμέσως μόλις αρχίζει το βίντεο, αν έχετε τον ήχο ενεργοποιημένο στη συσκευή σας. Μια άλλη ομάδα είναι σε θέση να μετατρέψει τον ήχο κατά τη διάρκεια της συνεδρίας της δοκιμής χρησιμοποιώντας ένα εικονίδιο που θα είναι στην κάτω δεξιά γωνία του βίντεο.
Και οι δύο ομάδες θα μπορούν να δουν ένα αναδυόμενο μήνυμα που θα τους ενημερώνει για το πώς να χρησιμοποιήσουν τα στοιχεία ελέγχου..

Ένας υπεύθυνος του Facebook δήλωσε (ακολουθεί αυτοτελής δήλωση):

“We’re running a small test in News Feed where people can choose whether they want to watch videos with sound on from the start. For people in this test who do not want sound to play, they can switch it off in Settings or directly on the video itself.
This is one of several tests we’re running as we work to improve the video experience for people on Facebook.”

Είναι μια ενδιαφέρουσα δοκιμή της λειτουργίας, δεδομένου ότι η έρευνα του Facebook από μόνη της έχει βρει ότι το 80 τοις εκατό των ανθρώπων αντιδρούν αρνητικά όταν οι διαφημίσεις στα βίντεο στο κινητό παίζουν δυνατά χωρίς προειδοποίηση.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS