ΑρχικήHow ToΥποβάλετε το δικό σας Emoji στη Unicode

Υποβάλετε το δικό σας Emoji στη Unicode

Η διαδικασία για την υποβολή Emoji για συμπερίληψη είναι σίγουρα χρονοβόρα και “επίπονη”, αλλά δεν σας αφήνει χωρίς ανταμοιβή. Προκειμένου να ληφθούν υπόψη τα Emoji σας, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν μια σειρά από λεπτομερούς παράγοντες επιλογής όπως περιγράφεται από την κοινοπραξία.

Emoji
Δύο από τους πιο σημαντικούς παράγοντες της επιλογής, σύμφωνα με τη Unicode, είναι η συμβατότητα ενός emoji και το αναμενόμενο επίπεδο της χρήσης τους.
Η συμβατότητα αναφέρεται στο εάν η Unicode χρειάζεται ένα ορισμένο emoji επειδή είναι ήδη δημοφιλής σε άλλες υπάρχουσες πλατφόρμες, όπως το Snapchat, το Twitter, ή το QQ.
Το αναμενόμενο επίπεδο χρήσης περιλαμβάνει πόσο συχνά θα χρησιμοποιηθεί το Emoji, το οποίο θα απαιτήσει από εσάς να έχετε τα ανάλογα στοιχεία και αποδείξεις. Θα πρέπει επίσης να αποδείξετε αν το Emoji θα έχει τη δυνατότητα των πολλαπλών χρήσεων, το οποίο απαιτεί επίσης μία εξήγηση για τη μεταφορική χρήση και το συμβολισμό του Emoji.
Για παράδειγμα: Το πρόσωπο της γάτας ? μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προκαλέσει θετικά συναισθήματα, ενώ το εικονίδιο της αράχνης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προκαλέσει αρνητικά συναισθήματα, σύμφωνα πάντα με την Unicode Consortium.
Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες επιλογής που μπορεί να βοηθήσουν την αίτησή σας όπως είναι: η ιδιαιτερότητα της εικόνας, την πληρότητα και το αν το συγκεκριμένο Emoji έχει ζητηθεί και παλιότερα.
Όταν λέμε για την ιδιαιτερότητα της εικόνας αναφερόμαστε στο πόσο μοναδικό είναι ένα Emoji και όταν μιλάμε για την πληρότητα εννοούμε κατά πόσον ορισμένα Emoji χρειάζονται για να ολοκληρωθεί ένα σετ.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS