ΑρχικήHow ToΤα κουμπιά του Android γίνονται συντομεύσεις για τα πάντα

Τα κουμπιά του Android γίνονται συντομεύσεις για τα πάντα

kinito-Android

Πώς θα σας φαινόταν αν ο ρυθμιστής ήχου του Android σας έλεγχε το Bluetooth ή / και Wi-Fi ή το κεντρικό κουμπί έλεγχε την κάμερα του smartphone σας?

Τώρα, χάρη στον προγραμματιστή της ElementalX, Aaron Segaert, μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Ο Segaert έχει αναπτύξει μια εφαρμογή που ονομάζεται Button Mapper, η οποία κάνει μπορεί να κάνει τα κουμπιά ιδιαίτερα λειτουργικά. Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή, θα είστε σε θέση να ορίσετε προσαρμοσμένες ενέργειες στα κουμπιά έντασης και Home button.

Πώς να ορίσετε διαφορετικές λειτουργίες στα κουμπιά του Android σας

Βήμα 1: Πρώτα απ ‘όλα, πηγαίνετε στο Google Play και κατεβάστε το Button Mapper App. Το App παρουσιάζεται ως unreleased στη σελίδα του Google Play, αλλά μην ανησυχείτε, είναι επειδή βρίσκεται στο στάδιο beta.

Βήμα 2: Εγκαταστήστε το Button Mapper App και ενεργοποιείστε Accessibility Plugin. Ανοίξτε την εφαρμογή και πατήστε το κουμπί “Go” στο μήνυμα στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης σας. Από εδώ, επιλέξτε το “Button Mapper” από τη λίστα, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το Accessibility plugin της εφαρμογής με το διακόπτη στο επάνω μέρος της οθόνης και πατήστε “OK” στο αναδυόμενο παράθυρο.

Βήμα 3: Ανακατατάξτε τα κουμπιά του Android σας όπως εσείς επιθυμείτε. Μόλις έχετε ενεργοποιήσει το Accessibility Plugin, πηγαίνετε πίσω στο App. Τώρα θα δείτε μια λίστα με όλα τα επιλέξιμα κουμπιά που μπορείτε να προσαρμόσετε στο Android smartphone σας. Για να αντιστοιχίσετε ένα πλήκτρο, απλά επιλέξτε από τη λίστα και στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το διακόπτη “Προσαρμογή” στην κορυφή της ακόλουθης οθόνης.

Οι δεξιότητες του Mapper δεν σταματούν εδώ. Ο Segaert δημιούργησε μια επιπλέον έκδοση Pro του Button Mapper για $ 2,49, η οποία σας επιτρέπει να προσθέσετε διπλό πάτημα και να κάνετε άλλα εξειδικευμένα πράγματα. Για να γίνει αυτό, απλά επιλέξτε “Single tap,” “Double tap,” ή “Long press” σε αυτό το μενού και στη συνέχεια επιλέξτε μια προσαρμοσμένη ενέργεια από τη λίστα. Αν προτιμάτε να έχετε αυτό το κουμπί για να ξεκινήσετε μια εφαρμογή ή δραστηριότητα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αναπτυσσόμενο μενού στο επάνω μέρος αυτού του παραθύρου για να δείτε περισσότερες ενέργειες.

Μόλις έχετε εκχωρήσει νέα καθήκοντα σε διαφορετικά κουμπιά, δεν χρειάζεται καν να επανεκκινήσετε το smartphone σας, επειδή οι αλλαγές θα ισχύσουν άμεσα. Μόλις ολοκληρώσετε τη ρύθμιση, τα κουμπιά του κινητού σας θα πρέπει να έχουν εντελώς διαφορετικές λειτουργίες

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS