ΑρχικήHow ToΗ beta έκδοση του Facebook επιτέλους διαθέσιμη για τα Windows 10

Η beta έκδοση του Facebook επιτέλους διαθέσιμη για τα Windows 10

Πριν από αρκετό καιρό κυκλοφόρησε η beta έκδοση του Facebook για τα Windows 10 Mobile, αλλά για να μπορέσετε να το εγκαταστήσετε θα έπρεπε να αλλάξετε την περιοχή σας για να εμφανιστεί στο κατάστημα.

Πλέον όμως το Facebook κυκλοφόρησε επισήμως τα Windows 10 για όλους τους χρήστες, καθώς οριστικοποίησε τις εργασίες για την beta έκδοση και είναι διαθέσιμο για κατέβασμα.
Αυτό που είναι σημαντικό να γνωρίζουμε είναι ότι το Facebook για τα Windows 10 Mobile είναι μια iOS φορητότητα, έτσι θα έχετε τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά όπως και στα iPhones. Και αυτό είναι πολύ καλό πράγμα δεδομένου το γεγονός ότι οι χρήστες του Windows 10 Mobile και του Windows Mobile συχνά μένουν πίσω από τους προγραμματιστές που τους φέρνουν μόνο μερικά χαρακτηριστικά από το Android και το iOS στις συσκευές τους.

beta
Το Facebook όμως δεν έχει μεταφέρει το client από το iOS στα Windows 10 Mobile χρησιμοποιώντας το Project Islandwood, το οποίο έχει το δικό του σύνολο εργαλείων της Microsoft που δημιουργήθηκαν ειδικά για αυτό, αλλά το μετέφερε με το Osmeta, μια πλατφόρμα που έχει το ίδιο ακριβώς ρόλο και αναπτύσσεται από το κοινωνικό δίκτυο.
Αυτά είναι και πάλι ευχάριστα νέα, γιατί κάθε ενημερωμένη έκδοση που το Facebook θα κάνει για τον iOS μπορεί να μεταφερθεί εύκολα και στα Windows 10 Mobile, έτσι ώστε οι χρήστες της πλατφόρμας θα έχουν πάντα έναν client πλήρως ενημερωμένο που δεν θα έχει καμία δυσλειτουργία σε σύγκριση με άλλους client σε άλλα λειτουργικά συστήματα κινητών.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS