ΑρχικήHow ToΔύο νέες beta εκδόσεις από την Apple για το iOs 10

Δύο νέες beta εκδόσεις από την Apple για το iOs 10

Η Apple μόλις κυκλοφόρησε δύο νέες εκδόσεις beta του iOS 10, με την εταιρεία να συγχρονίζει το developer beta και το public beta για να μπορεί να γίνετε ταυτόχρονη αποστολή και από τα δύο.

Το iOS 10 beta 6 για τους προγραμματιστές και το δημόσιο beta 5 για τους δοκιμαστές μπορείτε να τα κατεβάσετε τώρα μέσω του συστήματος σταθερών ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού, εφ ‘όσον το iPhone σας είναι εγγεγραμμένο να λαμβάνει προεπισκόπησεις εκδόσεων του iOS 10.

Apple

Χωρίς αμφιβολία, το υπ ‘αριθμόν ένα ζήτημα αφορά τις αλλαγές που είναι διαθέσιμες σε αυτό το build. Πρώτα απ ‘όλα, οι πληροφορίες που η Apple έχει αναρτηθεί στην οθόνη ενημέρωσης λογισμικού δεν παρέχουν τίποτα περισσότερο από τις συνηθισμένες διορθώσεις σφαλμάτων και τις βελτιώσεις αναφοράς, έτσι είναι δύσκολο να πει κανείς αν έχει αλλάξει κάτι χωρίς πραγματικά να εγκαταστήσει και τις δύο εκδόσεις beta.

Αλλά με την πρώτη ματιά, αποδεικνύεται ότι η Apple έχει φτιάξει ένα από τα πιο διαδεδομένα bugs από την προηγούμενη beta έκδοση, τα οποία επηρέαζαν το dock προκαλώντας το να αναβοσβήνει και έκανε τα εικονίδια να πάλλονται όταν η οθόνη του iPhone έγερνε.

Εκτός από αυτό, δεδομένης των μάλλον μικρού μεγέθους ενημερώσεων, φαίνεται ότι η Apple δεν έχει εφαρμόσει πολλές οπτικές αλλαγές, έτσι η εστίαση είναι ως επί το πλείστον για το φτιάξιμο των σφαλμάτων και τη βελτίωση της επίδοσης.

Η τελική έκδοση του iOS 10 είναι πιθανό να δεί το φως της ημέρας τον επόμενο μήνα, οπότε είμαστε λιγότερο από ένα μήνα μακριά από την GM, το οποίο σημαίνει ότι η Apple δεν έχει τόσο πολύ χρόνο για να διορθώσετε σφάλματα που συναντάμε σε αυτά τα builds.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS