15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
Latest Posts

Το νέο πακέτο της TP-Link για το Archer C9 V3 router

Η TP-Link κυκλοφόρησε ένα νέο πακέτο λογισμικού συμβατό με το Archer C9 V3 router μοντέλο της, δηλαδή την έκδοση 160.713, το οποίο θα βελτιστοποιήσει τη λειτουργία της online αναβάθμισης και θα προσθέσει υποστήριξη για τη διαχείριση του cloud λογαριασμού και για τη απομακρυσμένη διαχείριση με το Tether App.

TP-Link

Εκτός από αυτό, η παρούσα ενημερωμένη έκδοση προσθέτει το TP-Link ως φορέα παροχής υπηρεσιών για τη λειτουργία Dynamic DNS, βελτιώνει τη λειτουργία parent control στο Tether app και υλοποιεί την υποστήριξη IPTV για το ΜΕΟ και τη Vodafone στην Πορτογαλία.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, το 160.713 καταφέρνει επίσης να επιλύσει το ζήτημα που αντιμετωπίζει όταν τρέχει το uTorrent στον client υπολογιστή, καθώς θα δημιουργούνται νέοι κανόνες σύμφωνα με το πελατολόγιο UpnP.

Όσο αφορά την εγκατάσταση πρώτα απ ‘όλα, φροντίστε να γράψετε όλες τις ρυθμίσεις ως ένα αντίγραφο ασφαλείας (backup), αποθηκεύστε και unzip το διαθέσιμο αρχείο, δημιουργήστε μια ενσύρματη σύνδεση μεταξύ του router και του υπολογιστή σας.

Στη συνέχεια, συνδεθείτε στη σελίδα διαχείρισης του router χρησιμοποιώντας το κατάλληλο όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης (το Internet Explorer συνιστάται γι αυτό το βήμα), πηγαίνετε στο System Tools> Firmware Upgrate, και κάντε κλικ στο κουμπί Browse.

Τώρα, απλά επιλέξτε το .bin αρχείο, πατήστε Upgrade και περιμένετε υπομονετικά καθώς το router κάνει τη δουλειά του. Προσέξτε να μην διακόψετε τη διαδικασία αυτή, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές δυσλειτουργίες.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το TP-Link Archer C9 V3 Router Firmware 160713, εφαρμόστε το προσεκτικά στην ασύρματη συσκευή σας για να απολαύσετε αυτές τις νέες αλλαγές.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *