ΑρχικήHow ToΤο νέο πακέτο της TP-Link για το Archer C9 V3 router

Το νέο πακέτο της TP-Link για το Archer C9 V3 router

Η TP-Link κυκλοφόρησε ένα νέο πακέτο λογισμικού συμβατό με το Archer C9 V3 router μοντέλο της, δηλαδή την έκδοση 160.713, το οποίο θα βελτιστοποιήσει τη λειτουργία της online αναβάθμισης και θα προσθέσει υποστήριξη για τη διαχείριση του cloud λογαριασμού και για τη απομακρυσμένη διαχείριση με το Tether App.

TP-Link

Εκτός από αυτό, η παρούσα ενημερωμένη έκδοση προσθέτει το TP-Link ως φορέα παροχής υπηρεσιών για τη λειτουργία Dynamic DNS, βελτιώνει τη λειτουργία parent control στο Tether app και υλοποιεί την υποστήριξη IPTV για το ΜΕΟ και τη Vodafone στην Πορτογαλία.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, το 160.713 καταφέρνει επίσης να επιλύσει το ζήτημα που αντιμετωπίζει όταν τρέχει το uTorrent στον client υπολογιστή, καθώς θα δημιουργούνται νέοι κανόνες σύμφωνα με το πελατολόγιο UpnP.

Όσο αφορά την εγκατάσταση πρώτα απ ‘όλα, φροντίστε να γράψετε όλες τις ρυθμίσεις ως ένα αντίγραφο ασφαλείας (backup), αποθηκεύστε και unzip το διαθέσιμο αρχείο, δημιουργήστε μια ενσύρματη σύνδεση μεταξύ του router και του υπολογιστή σας.

Στη συνέχεια, συνδεθείτε στη σελίδα διαχείρισης του router χρησιμοποιώντας το κατάλληλο όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης (το Internet Explorer συνιστάται γι αυτό το βήμα), πηγαίνετε στο System Tools> Firmware Upgrate, και κάντε κλικ στο κουμπί Browse.

Τώρα, απλά επιλέξτε το .bin αρχείο, πατήστε Upgrade και περιμένετε υπομονετικά καθώς το router κάνει τη δουλειά του. Προσέξτε να μην διακόψετε τη διαδικασία αυτή, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές δυσλειτουργίες.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το TP-Link Archer C9 V3 Router Firmware 160713, εφαρμόστε το προσεκτικά στην ασύρματη συσκευή σας για να απολαύσετε αυτές τις νέες αλλαγές.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS