ΑρχικήinetΗ επιστροφη του PoGo στα Windows Phone

Η επιστροφη του PoGo στα Windows Phone

Ο κύριος λόγος που το Pokemon Go δεν είναι επίσημα διαθέσιμο για τα Windows Phone, είναι γιατί καθώς φαίνεται η Niantic εξακολουθεί να θέλει να επικεντρώσει όλες τις προσπάθειές της στο Android και στο iOS, αλλά ευτυχώς υπάρχει ένας τρόπος για να παίξετε το παιχνίδι ακόμα κι αν έχετε Windows Phone.
Το PoGo επέστρεψε ξανά για τα Windows 10, και όχι μόνο λειτουργεί ομαλά, αλλά φέρνει επίσης και μια σειρά από βελτιώσεις στις συσκευές που τρέχουν αυτό το OS.

Windows
Πρώτα απ ‘όλα, αξίζει να σημειωθεί ότι το PoGo σταμάτησε να λειτουργεί πρίν από μια-δυο εβδομάδες μετά από την πιο πρόσφατη ενημέρωση API που κυκλοφόρησε από τη Niantic, αλλά η ομάδα κατάφερε να βρει έναν τρόπο για να το θέσουν σε λειτουργία ξανά.
Η τελευταία ενημέρωση έρχεται με μερικά πειραματικά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας σελίδας σύλληψης που σας επιτρέπει να τινάζεται για να ρίξετε την μπάλα, όπως ακριβώς γίνετε και στο Android και στο iOS. Επιπλέον, προσθέτει πολλά νέα πράγματα, όπως μια σελίδα προφίλ με τα επιτεύγματα σας, νέες μορφές χάρτη για να μιμηθεί την αρχική εφαρμογή, καθώς και μια σελίδα λεπτομερειών για τα Pokemon, όπου μπορείτε να τα εξελίσσεται και να μεταφέρετε τα Pokemon σας στον καθηγητή.

Προς το παρόν, PoGo είναι ο μόνος τρόπος για να παίξετε το παιχνίδι στα Windows Phone, όπως φαίνεται η Niantic παρά τις πιέσεις χιλιάδων χρηστών δεν δείχνει να ενδιαφέρετε για την έκδοση του παιχνιδιού στην κινητή πλατφόρμα της Microsoft, οπότε αν θέλετε να το δοκιμάσετε μπορείτε να βρείτε περισσότερα γι ‘αυτό στην επίσημη σελίδα του GitHub πατώντας εδώ.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS