ΑρχικήinetΜε αρκετή δουλεία τα Windows 10 μπορούν να είναι πραγματικά πανέμορφα!

Με αρκετή δουλεία τα Windows 10 μπορούν να είναι πραγματικά πανέμορφα!

Η Microsoft έχει πράγματι εργαστεί σκληρά για να κάνει το το Windows 10 UI λίγο πιο εμφανίσιμο με την επετειακή ενημέρωση, αλλά δεν είναι κρυφό ότι οι χρήστες περιμένουν και θέλουν συνεχώς περισσότερα.

Όταν πρόκειται για την προσαρμογή στην όψη των Windows, οι χρήστες στην κοινότητα ήταν πάντα έτοιμοι για αυτό το έργο. Ζωντανή απόδειξη είναι η δημιουργία του reddit χρήστη με το όνομα Rev0d, ο οποίος κατάφερε να καταλήξει με την επιφάνεια εργασίας που βλέπετε παρακάτω συνδυάζοντας διάφορες δημοφιλείς εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών που κάνουν μικροδιορθώσεις σε διάφορα μέρη του λειτουργικού συστήματος.

Windows

Για παράδειγμα, στράφηκε προς το Classic Shell για να αντικαταστήσει το μενού της Έναρξη με εκείνο που μπορεί να υπερηφανεύεται για μια πιο οικεία εμφάνιση (και ότι δεν έχει live tiles), εγκατέστησε νέα θέματα, γραμματοσειρές, και Rainmeter skins.

Όπως μπορείτε να καταλάβετε, το ποσό του χρόνου που απαιτείται για να κάνουν την επιφάνεια εργασίας των Windows 10 πιο ελκυστική, είναι πολύ περισσότερο από όσο πολλοί χρήστες θα ήταν πραγματικά διαθέσιμοι να ξοδέψουν, αλλά αν κάποιος ξέρει τι να κάνει το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Το πιο σημαντικό πρόβλημα μετά από τις τόσες πολλές μικροδιορθώσεις, θα μπορούσε να είναι η τελική απόδοση του λειτουργικού συστήματος, καθώς όσες περισσότερες εφαρμογές τόσο μεγαλύτερη είναι και η επιβράδυνση. Αλλά τελικά, είναι όλα σχετικά με την εμφάνιση και σε αυτή την περίπτωση τα πάντα είναι αρκετά εντυπωσιακά.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS