ΑρχικήHow ToΤα 16-bit παιχνίδια της Disney είναι διαθέσιμα για υπολογιστές

Τα 16-bit παιχνίδια της Disney είναι διαθέσιμα για υπολογιστές

Disney-16-bit-bundle-gog.jpg.optimal-min

Για όλους τους λάτρεις των παιχνιδιών Disney εκεί έξω, ήρθε η ώρα για νοσταλγία. Το GOG.com με μια αιφνιδιαστική ανακοίνωση χθες αποκάλυψε ότι τρία κλασικά, 16-bit ρετρό παιχνίδια Disney από τη δεκαετία του ’90 πρόκειται να είναι διαθέσιμα στο κατάστημά της. Με άλλα λόγια, μπορείτε τώρα να παίξετε αυτά τα παιχνίδια στα Windows και Mac PC σας.

Τα τρία αυτά παιχνίδια Disney είναι τα Aladdin, The Lion King και Το Βιβλίο της Ζούγκλας, τα οποία έχουν ενημερωθεί για τους σύγχρονους υπολογιστές και επανακυκλοφόρησαν αποκλειστικά στο GOG.com.

“Και οι τρεις τίτλοι έχουν σχολαστικά ενημερωθεί ώστε να είναι συμβατοί με τα σύγχρονα λειτουργικά συστήματα, διατηρώντας τα αρχικά γραφικά, ήχο και gameplay”.

Η GOG.com εξηγεί την ιστορία των παιχνιδιών ως εξής:

“Αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια της χρυσής εποχής των platformers και καθιερώθηκαν ως χαρακτηριστικά του είδους, κερδίζοντας τον έπαινο των οπαδών και τους κριτικούς για πάνω από δύο δεκαετίες. Αυτό οφείλεται κυρίως, στα πρωτοποριακά γραφικά τους. Με την έλευση της τεχνολογίας Digicel, η ομάδα animation της Disney έφερε τους χαρακτήρες στη ζωή σε ένα επίπεδο ζωντάνιας που ήταν απαράμιλλη εκείνη την εποχή και παραμένει εντυπωσιακή μέχρι και σήμερα. Κοιτάξτε πόσο αξιολάτρευτος είναι ο μικρός Simba όταν βρυχάται στους εχθρούς του!”

Και τα τρία παιχνίδια θα μπορούν να παίζονται σε Windows PC, Mac και Linux. Η τιμή των Aladdin, The Lion King και Βιβλίο της Ζούγκλας θα είναι $ 9,99 έκαστο και $ 19.99 σε πακέτο μέχρι τις 8 Αυγούστου. Ωστόσο, η GOG.com προσφέρει μια έκπτωση 10 τοις εκατό για την έναρξη.

Η GOG.com έχει επίσης συνεργαστεί με την Disney το 2014 για να επανακυκλοφορήσει τις ψηφιακές εκδόσεις των δύο Star Wars, από τις αρχές της δεκαετίας του ’90, το Star Wars: X-Wing και το Star Wars: TIE Fighter.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS