ΑρχικήHow ToΔείτε τα πιο Geeky Raspberry Pi Smartwatches!

Δείτε τα πιο Geeky Raspberry Pi Smartwatches!

Ο μικροσκοπικός single-board υπολογιστής Raspberry Pi έχει αλλάξει τον κόσμο των ηλεκτρονικών και της ιδέας του «Κάντο Μόνος σου». Πάμε, λοιπόν, δούμε κάποια smartwatches που έχουν κατασκευαστεί με την εν λόγω τεχνολογία. Ωστόσο, μπορεί να μην είναι τόσο εύχρηστα, αλλά σίγουρα θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε από το πλήθος. ?

Δείτε τα πιο Geeky Raspberry Pi Smartwatches!

Σε παλαιότερα άρθρα κατά καιρούς, σας έχουμε κάνει μια εισαγωγή στις βασικές έννοιες του Pi, σας έχουμε πει ότι χρειάζεται να ξέρετε και σας έχουμε βοηθήσει να φτιάξετε ένα βασικό λειτουργικό σύστημα. Αλλά, το Raspberry Pi είναι κάτι πολύ περισσότερο από αυτά. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και ως TOR proxy router, να χτίσετε το δικό σας PiPhone, ακόμη και να εγκαταστήσετε τα Windows 10 IoT.

Αυτή η μικρή συσκευή έρχεται να προσφέρει μεγάλη ευελιξία, που της επιτρέπει να χρησιμοποιηθεί σε πολλές εφαρμογές. Παρόλα αυτά, εάν φαντάζεστε ένα σενάριο όπου το Raspberry Pi που θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή ενός SmartWatch, θα είναι κάτι πολύ ογκώδες, έχετε πέσει μέσα! Όμως, αυτή δεν είναι και η μαγεία στο φτιάχνει κανείς geeky πράγματα, εκτός από το να ξεχωρίζει από το πλήθος;

Για να ανταγωνιστεί τα ακριβά smartwatches, ο Alex Eames του RasPi.TV δούλεψε σκληρά για να δημιουργήσει το δικό του Raspberry smartwatch. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα λεπτομερές proof of concept βίντεο για να πάρετε μια ιδέα, για την εμφάνισή του:

[su_youtube url=”https://youtu.be/fglvm2uxHSY” width=”640″ height=”380″]https://www.youtube.com/watch?v=B7o0qA4L4So[/su_youtube]

Επιπλέον, θα ήθελα να σας αναφέρω ένα ακόμη Raspberry Pi-based wearable αξίζει την προσοχή σας και ονομάζεται Manipulator Zero. Εμπνευσμένο από το Vortex Manipulator LCD Watch του Doctor Who, αυτό το ρολόι έχει δημιουργηθεί για τους φανατικούς οπαδούς της εν λόγω σειράς.

Θα εκπλαγείτε όταν μάθετε ότι είναι ένα ολοκληρωμένο Linux μηχάνημα που κάνει πολλά περισσότερα από το να λέει απλά το χρόνο.

Ο δημιουργός του Jeremy Lee γράφει στο blog του:

Αυτό που μπορώ εύκολα να κάνω είναι να προ-δημιουργήσω το αντίστοιχο των συντομεύσεων της επιφάνειας εργασίας που τρέχουν shell scripts ή arbitrary ενέργειες που μπορείτε να κάνετε και σε ένα linux μηχάνημα. Το τελικό προγραμματιζόμενο τηλεχειριστήριο, – που μπορεί επίσης να σας δείξει την πρόοδο και τα αρχεία καταγραφής.

Παρακάτω σας παραθέτουμε και ένα μικρό demo του Raspberry Pi-powered Doctor Who SmartWatch:

[su_youtube url=”https://youtu.be/fJKJoDHDHiA” width=”640″ height=”380″]https://www.youtube.com/watch?v=B7o0qA4L4So[/su_youtube]

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS