ΑρχικήReviewsΤο νέο iPhone 7

Το νέο iPhone 7

Το iPhone 7 αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, αλλά δεδομένου ότι οι διαρρέουν εικόνες επί καθημερινής βάσεως η επίσημη αποκάλυψη είναι πιθανό να μην δημιουργήσει το ίδιο ενδιαφέρον.
Για παράδειγμα δείτε την πιο πρόσφατη εικόνα που διέρρευσε. Αυτό που βλέπουμε είναι ένα Rose Gold iPhone 7 και παρόλο που μπορεί να είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε αυτό το χρώμα δεν δείχνει τίποτα που δεν γνωρίζουμε ήδη.

iPhone
Η 4,7-ιντσών οθόνη του iPhone θα έρθει με μια μεγαλύτερη φωτογραφική μηχανή και η κεραία θα μετακινηθεί στην κορυφή και στο κάτω μέρος της συσκευής, η Apple έχει ως στόχο να έχει εντελώς καθαρό το πίσω μέρος ώστε να δοθεί έμφαση στο λογότυπο της Apple. Η υποδοχή για τα ακουστικά θα αφαιρεθεί και οι χρήστες θα πρέπει να στραφούν προς τα ακουστικά Lightning για να ακούσουν μουσική, αλλά μην ανησυχήσετε θα έρχονται στο κουτί μαζί με το iPhone, ενώ οι προσαρμογείς θα πωλούνται ξεχωριστά.
Αντί για θύρα ήχου 3,5 χιλιοστών, το iPhone 7 θα έρθει με μια δευτερεύουσα γρίλια του ηχείου. Η Apple σχεδιάζει ωστόσο να αυξήσει την ένταση του ήχου του iPhon.
Το Plus, από την άλλη πλευρά, θα έρθει με διαμόρφωση διπλής κάμερας, και οι πηγές φαίνεται να δείχνουν δύο διαφορετικές μονάδες 12 MP.
Η Rose Gold έκδοση που είδατε στην φωτογραφία είναι μία από τις τέσσερις επιλογές που θα είναι διαθέσιμες,οι άλλες επιλογές χρωμάτων θα είναι: Silver, Gold, Space Gray, και Rose Gold. Υπάρχουν φήμες ότι η Apple θα μπορούσε να φέρει και την επιλογή χρώματος σκούρο- γκρι ή βαθύ.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS