ΑρχικήHow ToΞεπέρασε τους 1 δις χρήστες το Messenger του Facebook

Ξεπέρασε τους 1 δις χρήστες το Messenger του Facebook

Πάνω από 1 δις άνθρωποι χρησιμοποιούν την εφαρμογή μηνυμάτων του Facebook για να κρατήσουν επαφή με τους φίλους τους ή ακόμα και να πάρουν τηλέφωνο. Το Facebook κατάφερε να αναφέρει 900 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες για τον μήνα Απρίλιο, γεγονός που σημαίνει ότι σε περίπου τρεις μήνες, η εφαρμογή μηνυμάτων προσέλκυσε 100 εκατομμύρια περισσότερους χρήστες.

Facebook
Το Messenger είναι πλέον μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές συνομιλίας στον κόσμο. Το WhatsApp έφτασε τους 1 δις χρήστες το Φεβρουάριο, χρόνια αφότου το Facebook απέκτησε αυτή την εφαρμογή μηνυμάτων. Το WhatsApp κατάφερε να φτάσει το 1 δις σήμα σε επτά χρόνια μετά την κυκλοφορία του, ενώ το Messenger του Facebook κατάφερε να έχει την ίδια απόδοση από τότε που ξεκίνησε, το 2011.
Το Facebook Messenger θεωρείται ότι είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές app στο iOS και η έκδοση του για το Android έχει πάνω από 1 δισεκατομμύριο downloads από το Play Store. Επιπλέον, το Facebook Messenger λάνσαρε την ομαδική κλήση τον περασμένο Απρίλιο και το peer-to-peer το 2013. Η εταιρεία ισχυρίζεται επίσης ότι το 10 τοις εκατό όλων των Voice over IP (VoIP) κλήσεων που πραγματοποιούνται σε παγκόσμιο επίπεδο γίνονται εντός του Messenger.
Το Facebook ανακοίνωσε επίσης ότι προκειμένου να γιορτάσουν το 1 δισεκατομμύριο, η εφαρμογή θα επιτρέψει στους χρήστες της να χρησιμοποιήσουν αυτοκόλλητα μπαλόνια – που θα πετάνε – στις συνομιλίες τους. Η εταιρεία είχε κάνει μια παρόμοια κίνηση, όταν ενσωμάτωσε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου μέσα στο Messenger για να γιορτάσει το Euro 2016.
Το Facebook πραγματοποιεί συνεχώς αλλαγές στην εφαρμογή του Messenger, μόνο φέτος, η εταιρεία εισήγαγε το chat bots στο Messenger.
Το Facebook ενημέρωσε πρόσφατα και την έκδοση του Android Messenger της με Instant άρθρα, ώστε να είναι ευκολότερο για τους χρήστες να διαβάζουν και να μοιράζονται περιεχόμενο στο διαδίκτυο.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS