ΑρχικήHow ToΤο καινούργιο Android Nougat Developer και η ενημέρωση 7.0

Το καινούργιο Android Nougat Developer και η ενημέρωση 7.0

Η Google μόλις κυκλοφόρησε το Android Nougat Developer Preview 5 , το οποίο θα είναι η τελευταία προεπισκόπηση προγραμματισμού που θα παραχθεί στους χρήστες πριν από την επίσημη παρουσίαση του Android Nougat 7.0. Αυτή η προεπισκόπηση προγραμματισμού, εκτός από τα άλλα χρήσιμα χαρακτηριστικά έρχεται και με ένα πραγματικά ενδιαφέρων και συναρπαστικό χαρακτηριστικό, που οι προγραμματιστές θα επωφεληθούν σίγουρα, μιας και ο στόχος είναι να βελτιώσουν την εμπειρία του χρήστη!
Σύμφωνα με από τους χρήστες του Google+, όταν ο χρήστης αποκτά πρόσβαση στην ενημερωτική σελίδα της εφαρμογής από το smartphone που τρέχει το Android Nougat 7.0., η σελίδα θα δείχνει αν η εφαρμογή έχει εγκατασταθεί από το Google Play Store ή μέσω κάποιου τρίτου APK.
Αν και αυτό δεν φαίνεται να είναι κάτι το φοβερό, εξακολουθεί να είναι ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό που θα επιτρέψει στους χρήστες να φιλτράρουν μεταξύ των beta εκδόσεων των εφαρμογών και των τελικών builds.
Σύμφωνα με τη Venture Beat ένα άλλο χαρακτηριστικό που η Google εφάρμοσε αφορά την εφαρμογή της κάμερας.
Κανονικά, όταν πατάμε τα κουμπιά της έντασης στην εφαρμογή της κάμερας, ενεργοποιούμε το κλείστρο και τραβάμε φωτογραφίες. Με τη νέα ενημερωμένη έκδοση όμως, οι χρήστες θα είναι σε θέση να κάνουν zoom πατώντας το επάνω στο πλήκτρο της έντασης ή να κάνουν zoom out πατώντας το πλήκτρο της έντασης προς τα κάτω. Τα πλήκτρα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν και για τον έλεγχο της έντασης.

Android
Αυτά τα χαρακτηριστικά θα πρέπει να περιλαμβάνονται ήδη στο Android Nougat 7.0., το οποίο έχει προγραμματιστεί να είναι διαθέσιμο αργότερα το καλοκαίρι. Το Android Nougat Developer Preview 5 θα πρέπει να δουλεύει κανονικά στα Nexus 5Χ, Nexus 6, Nexus 6P, Nexus 9, Nexus 9G, Nexus Player, Pixel C..

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS