ΑρχικήUpdatesΈρχεται νέα έκδοση του Google Keyboard με σαρωτικές αλλαγές

Έρχεται νέα έκδοση του Google Keyboard με σαρωτικές αλλαγές

[su_heading size=”18″ margin=”40″]Η Google ξεκίνησε την κυκλοφορία του καινούργιου της πληκτρολογίου, στην έκδοση 5.1, περιλαμβάνοντας μία σειρά από καινούργιες δυνατότητες.[/su_heading]

Google-Keyboard-banner-640x312

Αυτές περιλαμβάνουν τη δυνατότητα επιλογής θέματος για φόντο στο πληκτρολόγιο (ακόμη και φωτογραφία!), αλλά και τη προσθήκη καινούργιων emojis.

Το νέο πληκτρολόγιο αρχικά είχε σχεδιαστεί ως μέρος του καινούργιου Android Ν, όμως όπως φαίνεται το πληκτρολόγιο θα κυκλοφορήσει πιο γρήγορα από το λειτουργικό, σαν update στο Play Store. Όπως συμβαίνει με πολλές από τις εφαρμογές της Google, το νέο πληκτρολόγιο εκτυλίσσεται σταδιακά, οπότε αν δεν το έχετε λάβει ακόμα, κρατηθείτε και σίγουρα θα έχετε την δυνατότητα να το κατεβάσετε στο εγγύς μέλλον.

Όπως αναφέρθηκε, η μεγάλη αλλαγή στο νέο πληκτρολόγιο είναι η δυνατότητα επιλογής θέματων. Πλέον θα μπορείτε να επιλέξετε από μια σειρά διαφορετικών χρωμάτων για το πληκτρολόγιο, ακόμη και να χρησιμοποιήσετε τη δική σας εικόνα ώστε να μπει ως φόντο στο πληκτρολόγιο. Από το ίδιο μενού που επιλέγετε θέμα, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να αλλάξετε το περίγραμμα του πληκτρολογίου, ένα χαρακτηριστικό που ήταν ήδη διαθέσιμο, αλλά μέσω άλλου μενού.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, το Google Keyboard 5.1 θα έρθει με υποστήριξη για Unicode 9 emojis, το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν ακόμη και τον χρωματικό τόνο του emoji. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η λειτουργία δεν θα είναι διαθέσιμη σε Android Marshmallow αλλά θα πρέπει να έχετε το Android N για να λειτουργήσει το Unicode 9.

Τέλος, αν δεν θέλετε να περιμένετε για το νέο πληκτρολόγιο να κυκλοφορήσει για τη συσκευή σας μπορείτε απλά να το κατεβάσετε από το apk Mirror. Θα πρέπει να σιγουρευτείτε όμως ότι κατεβάσατε τη σωστή έκδοση για τη συσκευή σας, και αν δεν το έχετε κάνει ποτέ πριν, μάλλον θα πρέπει απλά να περιμένετε ώστε να κυκλοφορήσει επίσημα στο PlayStore.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS