ΑρχικήHow ToΚαινούργια χαρακτηριστικά για το Google Calendar

Καινούργια χαρακτηριστικά για το Google Calendar

Η Google δίνει πολλή προσοχή στις εφαρμογές της και φροντίζει να παρέχει στους χρήστες της νέες και και σταθερές δυνατότητες που τους βοηθούν να ολοκληρώνουν τις δουλειές τους γρηγορότερα. Μόλις τον περασμένο μήνα, το Google Calendar εισήγαγε ένα νέο χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν πότε είναι ελεύθεροι, και τώρα φαίνεται ότι έχει λάβει μερικά πιο ενδιαφέροντα καλούδια, όπως είναι η προσθήκη του προγραμματισμού μιας αίθουσας συνεδριάσεων και την επιστροφή των υπενθυμίσεων snoozing.

Google
Η έκδοση 5.5.9 του Google Calendar έχει ήδη αρχίσει να εξαπλώνετε, και υπάρχουν μερικές εμφανείς μεταβολές στη διασύνδεση αυτή τη φορά, σύμφωνα με τη Android Police. Αποκαλύφθηκε ότι έχει προστεθεί ένα νέο χαρακτηριστικό για τον προγραμματισμό συνεδρίων, μαζί με ένα νέο API για τους προγραμματιστές.
Η νέα έκδοση θα επιτρέψει στους χρήστες να προγραμματίζουν αίθουσες συνεδριάσεων με τέτοιο τρόπο που θα τους επιτρέπει να οργανώνουν την ατζέντα τους πιο αποτελεσματικά.
Πριν από λίγους μήνες, η Google παρουσίασε ένα χαρακτηριστικό που εξέταζε το πρόγραμμα του κάθε προσκεκλημένου και έβρισκε το πότε έχουν ελεύθερο χρόνο, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να παραστούν στη συνεδρίαση. Το νέο εργαλείο προγραμματισμού αίθουσας συνεδριάσεων θα λειτουργεί σε συνδυασμό με αυτό το χαρακτηριστικό που είχε κυκλοφορήσει προηγουμένως.
Επιπλέον, η νέα έκδοση ανακοινώνει την επιστροφή των υπενθυμίσεων snoozing, τα οποία αφαιρέθηκαν από το app, όταν έγινε αναβάθμιση στην έκδοση 5.0..
Η Google μπορεί επίσης να εισαγάγει και ένα νέο API για τους προγραμματιστές, καθώς εντοπίστηκαν ορισμένα strings κατά τη διάρκεια του APK teardown. Αυτό θα σήμαινε ότι οι εφαρμογές τρίτων θα μπορούσαν να βρουν έναν τρόπο να παρέχουν κάποιες περιορισμένες επιλογές χωρίς να γίνετε πραγματική ανάγνωση των δεδομένων του χρήστη.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS