ΑρχικήHow ToΚυκλοφόρησε το Windows 10 build 14385

Κυκλοφόρησε το Windows 10 build 14385

Η Microsoft έχει κυκλοφορήσει το Windows 10 build 14385 για το PC και τις φορητές συσκευές που εγγράφονται στο γρήγορο δαχτυλίδι του προγράμματος των Windows Insider, και ακριβώς όπως ήταν αναμενόμενο, η εστίαση είναι στην διόρθωση σφαλμάτων και τη βελτίωση της απόδοσης.
Δεν υπάρχει απολύτως κανένα νέο χαρακτηριστικό σε αυτό το build και αυτό είναι λογικό, δεδομένου ότι είμαστε λιγότερο από ένα μήνα μακριά από τη δημόσια έναρξη της ενημερωτικής επετείου, αλλά έχουν κάνει κάποιες πολύ σημαντικές διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις που “καθαρίζουν” το λειτουργικό σύστημα.

Windows
PC

Η PC έκδοση των Windows 10 build 14385 έρχεται με μια λύση για την ενοχλητική ειδοποίηση που σας ενημερώνει ότι τα Windows θα λήξουν στις 15 Ιουλίου. Επιπλέον, περιλαμβάνει μια βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας για τις συσκευές Surface.
Η Microsoft λέει ότι το Spotify δεν θα πρέπει να διακόπτει τη λειτουργία του την ώρα που αναπαράγει μουσική και η Edge θα πρέπει να έχει μια εκλεπτυσμένη απόδοση, καθώς το πρόγραμμα περιήγησης πήρε και το δικό του μερίδιο “μπαλωμάτων”.

“Φτιάξαμε ένα από τα ζήτημα που είχαν προκύψει στο LastPass και στις AdBlock επεκτάσεις για το Microsoft Edge, δεν έδειχνε τα αναμενόμενα στοιχεία μενού. Επίσης διορθώσαμε και το πρόβλημα όπου η καρτέλα στο Edge μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει και μετά την έξοδο από το Web”

Δήλωσε η Dona Sarkar, επικεφαλής του προγράμματος των Windows Insider.
Κινητό

Το Windows 10 Mobile build 14385 διορθώνει τα γνωστά προβλήματα από την προηγούμενη έκδοση, έτσι ώστε τώρα μπορείτε να ανοίξετε αρχεία PDF στο Edge και να περιηγηθείτε με τη χρήση αφής και να ορίσετε το όνομα της SIM ενός διπλού-SIM τηλεφώνου σωστά.
Βέβαια υπάρχουν και ορισμένα γνωστά προβλήματα και εδώ, συμπεριλαμβανομένης τη καταγραφή φωνής η οποία δεν εμφανίζετε ως επιλογή για την καταγραφή κλήσης και το πληκτρολόγιο δεν εμφανίζετε πάντα στη λειτουργία InPrivate στο Microsoft Edge.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS