ΑρχικήUpdatesΤα ολοκαίνουρια χαρακτηριστικά του Snapchat!

Τα ολοκαίνουρια χαρακτηριστικά του Snapchat!

[su_heading size=”18″ margin=”40″]To Snapchat εισάγει την υπηρεσία Snap Memories με νέα χαρακτηριστικά που επιτρέπουν την αποθήκευση, αναζήτηση και διαμοιρασμό των αγαπημένων σας Snaps.[/su_heading]

Snapchat

Το Snapchat προσπαθεί να ενισχύσει την εφαρμογή του με πολλούς τρόπους και ταυτόχρονα να γίνει πιο κερδοφόρο. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία έχει λανσάρει ένα νέο χαρακτηριστικό με την ονομασία Memories, που επιτρέπει στους χρήστες να κρατούν αρχείο με τα snaps και τα stories τους, δημιουργώντας την προσωπική τους συλλογή με αγαπημένες στιγμές.

Οι χρήστες μπορούν πλέον να αποθηκεύσουν και να μοιραστούν τα Snaps και τα Stories τους – μια μεγάλη ουσιαστικά αλλαγή για τη δημοφιλή social messaging εφαρμογή που χρησιμοποιείται ευρέως για την αποστολή φωτογραφιών και βίντεο που εξαφανίζονται μέσα σε 24 ώρες.

Πριν από λίγες εβδομάδες, το Snapchat ανακοίνωσε επίσης την εισαγωγή διαφημίσεων ανάμεσα στα stories, σε μια προσπάθεια να αυξήσει τα έσοδά του. Οι χρήστες θα συναντούν τώρα extendable snaps που θα τους επιτρέπουν να εγκαθιστούν εφαρμογές, να βλέπουν βίντεο, να διαβάζουν άρθρα, ακόμη και να επισκέπτονται συγκεκριμένες ιστοσελίδες.

Το Snapchat ανακοίνωσε και την κυκλοφορία ενός νέου περιοδικού, με την ονομασία Real Life, το οποίο θα παρέχει καθημερινά original περιεχόμενο στους χρήστες, και θα επικεντρώνεται κυρίως στην τεχνολογία.

 

[su_heading size=”18″ margin=”40″]Το Snapchat Memories θα επιτρέπει στους χρήστες να περιηγηθούν μέσα στα αρχεία με τα Snaps τους, να πραγματοποιούν αναζήτηση με συγκεκριμένα keywords και να συνδυάζουν μικρότερα Stories μεταξύ τους.[/su_heading]

Η νέα αυτή λειτουργία θα επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν archives με τα snaps τους, στα οποία θα μπορούν αργότερα να ανατρέξουν, ακόμα και να τα μοιραστούν με τους φίλους τους.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι εύκολα προσβάσιμη καθώς εμφανίζεται με ένα απλό swipe up στην κάμερα. Για τον εντοπισμό κάποιου συγκεκριμένου snap, οι χρήστες μπορούν να πληκτρολογούν σχετικές λέξεις-κλειδιά, ενώ η εφαρμογή επιτρέπει πλέον και τον συνδυασμό διαφορετικών Stories, για τη δημιουργία ενός ενιαίου.

Τα χαρακτηριστικά αυτά θα ξεκινήσουν να ξεδιπλώνονται μέσα στον επόμενο μήνα.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=nm1RfWn0tQ8″ width=”640″ height=”380″]https://www.youtube.com/watch?v=nm1RfWn0tQ8[/su_youtube]

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS