ΑρχικήHow To«Τηλέφωνο φάντασμα» αποκαλύπτεται μόνο με smart glasses

«Τηλέφωνο φάντασμα» αποκαλύπτεται μόνο με smart glasses

358BEA3200000578-3654448-image-a-54_1466603788037-smart-glasses

Η οθόνη του νέου «τηλεφώνου-φάντασμα» μπορεί να αποκαλυφθεί μόνο με τη χρήση smart glasses

Και ποιος δεν θα ήθελε να μπορεί μόνο ο ίδιος να δει την οθόνη του κινητού του? Κάτι τέτοιο είναι πλέον πιθανό με ένα ζευγάρι smart glasses! Αν κάποιος άλλος κοιτάξει το κινητό σας, το μόνο που θα δει είναι μια κενή οθόνη.

Ένας Τούρκος εφευρέτης έχει δημιουργήσει ένα «τηλέφωνο φάντασμα» που μπορεί κανείς να το δει μόνο χρησιμοποιώντας smart glasses. Με άλλα λόγια αυτό σημαίνει πως τα μηνύματα στο smartphone σας είναι μόνο για τα μάτια σας. Το smartphone διαθέτει μια διαφορετική οθόνη η οποία σε συνδυασμό με τα γυαλιά εμφανίζεται, ενώ χωρίς αυτά φαίνεται λευκή και χωρίς περιεχόμενο.

Η σκέψη ήρθε στον Celal Göger από το Ντιγιαρμπακίρ της Τουρκίας, όταν καθώς κυκλοφορούσε με τα πολυσύχναστα μέσα μαζικής μεταφοράς στην Κωνσταντινούπολη, αισθανόταν αδιάκριτα μάτια να κοιτούν τα μηνύματα που διάβαζε στο smartphone του. Στη συνέχεια αποφάσισε να δημιουργήσει έναν τρόπο για να κρύψει τις πληροφορίες του iPhone του, χρησιμοποιώντας μια ειδική οθόνη που χρειάζεται smart glasses.

Σκέφτηκε το «τηλέφωνο φάντασμα» μέσα σε μόλις τέσσερις μήνες, το οποίο θέλει να ονομάσει C.COGER I. Το smartphone αλλάζει με τη χρήση ενός τσιπ που κάνει την οθόνη να φαίνεται λευκή. Ένα δεύτερο τσιπ σε ένα ζευγάρι γυαλιά διασυνδέεται με την συσκευή, καθιστώντας την οθόνη ορατή στον φέροντα. Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος μεγάλωσε σε ένα μικρό χωριό χωρίς ηλεκτρικό, ο κ Goger έχει ένα τεχνολογικό στούντιο όπου εφηύρε αυτόν τον τρόπο απόκρυψης της οθόνης του από τους άλλους.

Ο κ Goger είπε: «Νομίζω ότι γεννήθηκα σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. Αν είχα γεννηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, νομίζω ότι θα είχα πολύ περισσότερη στήριξη για να προχωρήσω αυτό το έργο και να ξεκινήσω μαζική παραγωγή της εφεύρεσής μου. Το τηλέφωνο κάθε ανθρώπου είναι κάτι εξαιρετικά προσωπικό και πιστεύω ότι είναι εκπληκτικά αγενές όταν άλλα άτομα το κοιτάζουν. Όταν ολοκλήρωσα την καινοτομία μου άρχισα την εκπαίδευση των ατόμων σχετικά με αυτό, ωστόσο κανείς δεν με εμπιστεύτηκε. Νόμιζαν ότι είναι κάποιου είδους παγίδας, μέχρι που είδαν πόσο αποτελεσματικό ήταν.»

«Σε περίπτωση που μπορώ να πάρω χρηματοδότηση θέλω να βάλω μία on / off λειτουργία στο τηλέφωνο το οποίο σημαίνει ότι ο πελάτης επιλέγει αν θα ενεργοποιήσει την ικανότητα».

Προς το παρόν δεν έχουμε άλλες πληροφορίες ή λεπτομέρειες για το πώς θα λειτουργεί αυτή η νέα εφεύρεση.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS