ΑρχικήsecurityTrollStation | Βίντεο-φάρσα στέλνει τέσσερα άτομα στη φυλακή

TrollStation | Βίντεο-φάρσα στέλνει τέσσερα άτομα στη φυλακή

[su_heading size=”18″ margin=”40″]Τα μέλη της ομάδας των δαιμόνιων φαρσέρ, TrollStation, δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι μια απλή -για αυτούς- φάρσα θα είχε μια τόσο αναπάντεχη κατάληξη.[/su_heading]

TrollStation

Τέσσερα μέλη του αμφιλεγόμενου Youtube κανάλιου, TrollStatiοn, φυλακίστηκαν με την κατηγορία της διεξαγωγής …ψεύτικων ληστείων και απαγωγών.

Η ομάδα του TrollStation συμμετείχε σε μία ψεύτικη ληστεία στην Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου και σε μία ψεύτικη απαγωγή στην πινακοθήκη Tate Britain, τον Ιούλιο του 2015. Και οι δύο πράξεις κρίθηκαν ως αξιόποινες, παρότι πραγματοποιήθηκαν υπό την μορφή φάρσας.

ΤrollStation

Το διαδικτυακό κανάλι TrollStation, το οποίο διαθέτει σήμερα περισσότερους από 740.000 συνδρομητές, έχει “χτίσει” σημαντική φήμη χάρη στην βιντεοσκόπηση παρόμοιων φαρσών και pranks.

TrollStation

“Οι φάρσες μπορεί να φαίνονται ακίνδυνες σε αυτούς, όμως προκάλεσαν πραγματική αγωνία, άγχος και stress σε μια σειρά από ανθρώπους, οι οποίοι θα πρέπει να είναι σε θέση να κάνουν τις καθημερινές τους δραστηριότητες χωρίς να φοβούνται.”

“Ελπίζουμε ότι η καταδίκη των υπευθύνων θα στείλει ένα ισχυρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Παράνομες δραστηριότητες όπως αυτές δεν θα γίνονται ανεκτές στο Λονδίνο”, δήλωσε ο εισαγγελέας Robert Short.

Και οι τέσσερις κατηγορούμενοι ομολόγησαν την ενοχή τους και αποδέχτηκαν τις κατηγορίες για τη χρήση απειλητικών, υβριστικών ή προσβλητικών λέξεων και συμπεριφορών, με την πρόθεση να προκαλέσουν φόβο, προάγοντας την παράνομη βία μέσω της συμμετοχής τους στις δύο φάρσες.

TrollStation

Για την φάρσα στο National Portrait Gallery, ο Daniel Jarvis, 27 ετών, καταδικάστηκε σε 20 εβδομάδες φυλάκισης, οι Ebenezer Mensah και Helder Gomes, 29 και 23 ετών αντίστοιχα, σε 18 εβδομάδες φυλάκισης και ο Endrit Ferizolli, 20 ετών, σε 16 εβδομάδες φυλάκισης. Και οι τέσσερις καταδικάστηκαν επίσης σε οκτώ εβδομάδες φυλάκισης για την ψεύτικη απαγωγή στην πινακοθήκη Tate Britain.

Επιπλέον, ο Danh Van Le, ένα ακόμη μέλος του ΤrollStation καταδικάστηκε σε 12 εβδομάδες φυλάκισης το Μάρτιο, για τη συμμετοχή του σε μία ψεύτικη ληστεία, καθώς και σε 24 εβδομάδες για μια φάρσα βόμβας.

«Στόχος μας δεν ήταν ποτέ να ξεφύγουμε από το πλαίσιο του νόμου», δήλωσε μέλος του Trollstation. «Ελπίζω να συνεχιστεί η δράση της ομάδας μας, όμως αφού αξιολογηθεί εκ νέου η προσέγγισή της. Έχουμε μεγάλη επιρροή και θα προσπαθήσουμε να τη χρησιμοποιήσουμε θετικά», πρόσθεσε.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=OHJEFCAGGxI” width=”640″ height=”380″]https://www.youtube.com/watch?v=OHJEFCAGGxI[/su_youtube]

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS