ΑρχικήHow ToΤο Facebook παρουσιάζει τα εργαλεία πρόληψης αυτοκτονιών παγκοσμίως

Το Facebook παρουσιάζει τα εργαλεία πρόληψης αυτοκτονιών παγκοσμίως

facebook-inc-launches-suicideprevention-feature-min-Facebook-εργαλεία

Το Facebook ξεδιπλώνει τα νέα του εργαλεία, σχεδιασμένα για την πρόληψη των αυτοκτονιών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το Facebook έχει μόλις παρουσιάσει τα νέα εργαλεία στήριξης για την πρόληψη των αυτοκτονιών σε παγκόσμια κλίμακα. Την επόμενη φορά που θα δείτε έναν από τους φίλους σας να ανεβάζει ένα πραγματικά απαισιόδοξο post, μπορείτε να το επισημάνεται και να το δημοσιεύετε ανώνυμα ως δυνητικό μήνυμα αυτοκτονίας.

Πολλές λυπημένες και πληγωμένες από έρωτα ψυχές μπαίνουν στο Facebook για να δηλώσουν ανοιχτά τα συναισθήματά τους και να ζητήσουν βοήθεια από φίλους. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι αναρτήσεις από τέτοιους ανθρώπους, δεν μπορούν να σταλούν με ανακοίνωση στις αρμόδιες αρχές επειδή υπάρχει ο φόβος της αποκάλυψης των προσωπικών τους δεδομένων. Τα εργαλεία πρόληψης αυτοκτονίας του Facebook θα επιτρέπουν σε όλους τους χρήστες ανά τον κόσμο να επισημαίνουν στις αρχές τέτοιες περιπτώσεις ανώνυμα.

Το συγκεκριμένο εργαλείο του Facebook λειτουργεί σαν ένα κανονικό κουμπί. Όταν βλέπετε ένα post που απορρέει θλίψη και φαίνεται ως πιθανό μήνυμα αυτοκτονίας, μπορείτε να επισημάνετε αυτό το post στο Facebook, το οποίο θα φτάσει στο φίλο σας και θα του προσφέρει μια γραμμή βοήθειας ή υποστήριξης για να τον καθοδηγήσει σωστά σε αυτή τη δύσκολη στιγμή του.

Οι αναγνώστες μπορούν να σημειώσουν ότι το Facebook είχε παρουσιάσει αυτό το εργαλείο πέρυσι και ήταν υπο δοκιμή σε ορισμένες αγγλόφωνες χώρες. Οι δοκιμές τώρα πια τελείωσαν και το εργαλείο έχει κυκλοφορήσει σε παγκόσμιο επίπεδο. Το Facebook δήλωσε ότι έχει συσταθεί μια ομάδα για να παρακολουθεί τέτοια αυτοκτονικά posts 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Έτσι, την επόμενη φορά που θα δείτε ένα πραγματικά θλιβερό και απαισιόδοξο post, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS