ΑρχικήinetΤο Nintendo Power Glove μπορεί να λειτουργήσει ένα quadcopter

Το Nintendo Power Glove μπορεί να λειτουργήσει ένα quadcopter

Nintendo-Power-Glove-1

Τα Nintendo Power Gloves έχουν πραγματικά τη δυνατότητα να ελέγξουν τη λειτουργία μη επανδρωμένων αεροσκαφών

Κατά τη διάρκεια μιας έκθεσης της Intel στο Bay Area Maker Faire, δύο λάτρεις της τεχνολογίας, ο Gerrit και ο Mike παρακολούθησαν τον Nolan Moore ο οποίος παρουσίαζε τη δουλειά του πάνω στο συνδυασμό ενός Nintendo Power Glove με ένα quadcopter AR Drone. Το ενδιαφέρον σε αυτή την υπόθεση είναι όχι μόνο ότι κατάφερε να κάνει αυτό το τέχνασμα να λειτουργήσει στην πραγματικότητα, αλλά υπήρχε και ένα ξεχωριστό μέρος όπου ο Nolan μπορούσε να δείξει κανονικά στο πλήθος πώς κατάφερε να κάνει αυτό το νέο δημιούργημά του να δουλέψει.

Αρχικά κράτησε το χέρι του επίπεδο και ανοιχτό και έκανε το drone να αιωρείται, στη συνέχεια έκλεισε το χέρι του σε γροθιά και το έγειρε σε οποιαδήποτε κατεύθυνση για να το κάνει να γείρει και να περιστραφεί, τέντωσε το ένα του δάχτυλο προς τα πάνω ή προς τα κάτω για να επηρεάσει το ύψος του και έδειξε ίσια και έστριψε αυτό το χέρι για να ελέγξει την εκτροπή. Όταν οι δύο λάτρεις Gerrit και Mike έκαναν ερωτήσεις στο Nolan για τους ελέγχους αυτούς, τους δόθηκαν απαντήσεις οι οποίες δεν τους φάνηκαν πιστικές, αλλά στο τέλος, η ζωντανή επίδειξη από τον Nolan τους απέδειξε ότι οι έλεγχοι είχαν πολύ καλή απόκριση στο Drone.

Το εσωτερικό του Nintendo Power Glove έπρεπε να αφαιρεθεί εντελώς και να αντικατασταθεί από δύο νέους πίνακες. Αν θέλετε κι εσείς να δείτε πώς ο Nolan κατάφερε να ελέγξει ένα τηλεκατευθυνόμενο αεροσκάφος χρησιμοποιώντας ένα Nintendo Power Glove τότε δείτε το παρακάτω βίντεο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS