ΑρχικήHow ToΗ αμήχανη στιγμή που η Google αποτυγχάνει στο ίδιο της το website...

Η αμήχανη στιγμή που η Google αποτυγχάνει στο ίδιο της το website testing tool

Η Google λάνσαρε μερικά εικοσιτετράωρα πριν το νέο της website testing tool για να μας βοηθήσει να ελέγξουμε την ταχύτητα και το κατά πόσο το site που μας ενδιαφέρει είναι mobile- friendly.

Η νέα αυτή υπηρεσία που δημιουργήθηκε από την ομάδα Think With Google, παρέχει δεδομένα για το πως μπορείτε να κάνετε καλύτερη οπτικοποίηση της εταιρείας σας online, με στόχο να προσελκύσετε νέους πελάτες ή να διατηρήσετε τους υπάρχοντες. 

H Google ισχυρίζεται πως τα websites θα πρέπει να είναι γρήγορα, αφού σύμφωνα με την εταιρεία εάν μια σελίδα αργεί να φορτώσει περισσότερο από τρία δευτερόλεπτα σε μια mobile συσκευή, τότε οι πελάτες είναι πολύ πιθανόν να εγκαταλείψουν την σελίδα. Παρομοίως, εάν ένα site  δεν είναι εύκολο στην χρήση, υπάρχουν πέντε φορές περισσότερες πιθανότητες να εγκαταλείψουν οι χρήστες την σελίδα.

[su_button url=”https://www.secnews.gr/104532/virtual-desktops-windows-10/” target=”blank” style=”flat” background=”#2693f1″ color=”#0404047″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#ffffff”]Δείτε ακόμα: Δημιουργήστε εύκολα & γρήγορα Virtual Desktops στα Windows 10! Δείτε πως![/su_button]

Τα οποία προαναφερόμενα, αν τα σκεφθεί κάποιος λογικά, έχουν μια βάση. Το περίεργο της υπόθεσης (και το αστείο θα μπορούσε να πει κανείς) είναι πως η ίδια η Google αποτυγχάνει να περάσει το δικό της test [εμείς οι υπόλοιποι μπορούμε να ελπίζουμε;].

Η αμήχανη στιγμή που η Google αποτυγχάνει στο ίδιο της το website testing tool
Σύμφωνα με το εργαλείο, τα  desktop speeds της Google θα μπορούσαν να βελτιωθούν κάνοντας optimizing τις εικόνες και κάνοντας  prioritizing το ορατό περιεχόμενο! Ούπς! Μήπως πόνεσε αυτό;

Ή μήπως ήταν απλά ένα απροσδόκητο συμβάν; Έγινε έλεγχος και στο Blogger, το σπίτι της Google για τα blog posts της εταιρείας. Τα αποτελέσματα ήταν ακόμη χειρότερα.

Blogger

Τουλάχιστον το Gmail τα πάει καλά.

gmail-score
Το Think With Google, η ίδια η ομάδα που λάνσαρε το προϊόν αυτό, έχει τα χειρότερα αποτελέσματα όλων:

think-with-google-score
Μπορείτε να μαντέψετε ποιός τα πήγε καλύτερα από την Google?

BING o !

bing
Ίσως θα ήταν καιρός για μερικές αλλαγές!

[su_button url=”https://www.secnews.gr/104599/bitcoin-%cf%80%cf%89%ce%bb%ce%bf%cf%8d%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%b1%cf%85%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%bb%ce%b9%ce%b1%ce%bd%ce%ac-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%af%cf%80%cf%84%ce%b5%cf%81/” target=”blank” style=”flat” background=”#f126ac” color=”#0404047″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#ffffff”]Διαβάστε επίσης: Bitcoin θα πωλούνται στα αυστραλιανά περίπτερα πάνω στους πάγκους![/su_button]

Κατανοούμε πως δεν είναι η Google η μικρή εταιρεία που προσπαθεί να βοηθήσει, αλλά το να δώσει το καλό παράδειγμα θα ήταν εξίσου πολύ σπουδαίο από μεριάς της!

Τι πιστεύετε εσείς γι’ αυτό;

Περιμένουμε την άποψή σας στα σχόλια παρακάτω!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS