ΑρχικήinetΟι νέες θήκες iPhone της Mophie προσφέρουν ασύρματη φόρτιση

Οι νέες θήκες iPhone της Mophie προσφέρουν ασύρματη φόρτιση

mophiecase-Mophie

Όσοι χρήστες έχουν το iPhone 6 / 6S ή το iPhone 6 Plus / 6S Plus, μπορούν τώρα να φορτίζουν τις συσκευές τους ασύρματα. Με το όνομα Juice Pack Wireless, οι νέες θήκες από τη Mophie φέρνουν την ασύρματη φόρτιση στο κλασικό Mophie οικοσύστημα.

Η θήκη – η οποία έχει το ίδιο μέγεθος με το πρότυπο Pack Juice (τη λεπτότερη θήκη της Mophie) – προσθέτει άλλο ένα 50% στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση. Η έκδοση για το iPhone 6 / 6S πωλείτε για $ 100 και περιλαμβάνει μια βάση φόρτισης. Η θήκη για το 6 Plus / 6S Plus πωλείτε για $ 129.

Επιπλέον η Mophie διαθέτει προς πώληση επίσης ένα στήριγμα για το γραφείο και ένα σύστημα εξαερισμού για το αυτοκίνητο. Τα επιθέματα χρησιμοποιούν μαγνήτες για να κρατούν το τηλέφωνό σας με ασφάλεια και συνδέεται είτε κάθετα είτε οριζόντια. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε ένα αυτοκίνητο, όπου μπορείτε κυριολεκτικά να αγγίξετε το τηλέφωνό σας μέσα στη θήκη του για να το φορτίσετε ασύρματα και να το κρατήσετε ασφαλές. Αυτές οι συσκευές θα διατίθενται για $ 59.99.

Η ασύρματη φόρτιση υπάρχει εδώ και πολύ καιρό. Αλυσίδες εστιατορίων όπως τα McDonald ‘s και τα Starbucks υποστηρίζουν την ασύρματη φόρτιση, και τα περισσότερα τηλέφωνα (συμπεριλαμβανομένων των Galaxy S7 / Galaxy S7 Edge της Samsung) την υποστηρίζουν επίσης.

Οι θήκες υποστηρίζουν τόσο Qi όσο και PMA (Power Matters Alliance) πρότυπα φόρτισης – ώστε να μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε σε Powermat και Qi pads φόρτισης.

Η Mophie μας είπε ότι αν και οι πελάτες έχουν ζητήσει την ασύρματη φόρτιση για αρκετό καιρό, ήταν σημαντικό να περιμένει ώσπου να είναι έτοιμες οι μεγάλες δυνάμεις. Και τώρα είναι.

Μπορείτε να παραγγείλετε το Juice Pack Wireless από το Mophie.com, το BestBuy.com ή να το αγοράσετε στο Best Buy καταστήματα λιανικής πώλησης τώρα. Το Apple.com και τα καταστήματα λιανικής θα αρχίσουν να το πωλούν την επόμενη εβδομάδα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS