ΑρχικήHow ToΑπίστευτο! Κυκλοφόρησε Βίβλος γραμμένη σε Emojis!

Απίστευτο! Κυκλοφόρησε Βίβλος γραμμένη σε Emojis!

Σε κουράζουν όλες εκείνες οι σελίδες γεμάτες από λέξεις όταν είσαι στην εκκλησία; Τότε μπορείς να επωφεληθείς από τη νέα Βίβλο που είναι γραμμένη σε Emojis!

Emojis

“Bible Emoji: Scripture for Millennials,” ονομάζεται η καινούρια Βίβλος και πηγάζει από τον λογαριασμό Twitter με το ίδιο όνομα. Γράφτηκε από κάποιον που είναι γνωστός ως ? και τέθηκε προς πώληση στο iTunes store την Κυριακή για $2.99.

“Είναι ένας ωραίος και τέλειος τρόπος να μοιραστεί το ευαγγέλιο”, έγραψε ο ?  στη σελίδα πώλησης.

Το νέο βιβλίο είναι μετάφραση της έκδοσης του The King James που οι περισσότεροι γνωρίζουν ως εξουσιοδοτημένη έκδοση και λέει ότι διερευνά και τα 66 βιβλία. Έτσι όπως ακριβώς μια γραπτή έκδοση της Βίβλου, έτσι και η Βίβλος με τα Emojis είναι πάνω από 3.200 σελίδες αλλά ευτυχώς είναι διαθέσιμη μόνο σε ψηφιακή μορφή.

[su_button url=”https://www.secnews.gr/104078/%cf%87%cf%81%ce%b7%cf%83%ce%b9%ce%bc%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b5-facebook-emojis-%ce%b8%ce%ad%ce%bb%ce%b5%cf%84%ce%b5-%ce%b9%ce%b4%ce%b9%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b6%cf%89/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#26f174″ color=”#0404047″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#ffffff”]Δείτε επίσης: Μη χρησιμοποιείτε Facebook emojis, αν θέλετε ιδιωτική ζωή[/su_button]

Ο ? βρίσκεται και πίσω από τον λογαριασμό @BibleEmoji, απ΄ όπου δημοσιεύει αποσπάσματα από την Βίβλο σε συνδυασμό με Emojis και αργκό.

“Σκέφτηκα ότι αν ήμασταν 100 χρόνια μπροστά, μια Βίβλος με Emojis θα υπήρχε”, δήλωσε ο ? στην Guardian. “Ήθελα να το κάνω παρόμοιο όπως στέλνεις ή κάνεις tweet έναν στίχο της Βίβλου αλλά συρρικνώνοντας τον συνολικό αριθμό χαρακτήρων.”

Ο δημιουργός που θέλει να παραμείνει ανώνυμος είπε ότι σαν παιδί διάβαζε όλη την Βίβλο και θέλει οι άνθρωποι να χρησιμοποιούν τις ιστορίες και τα μηνύματα της για καλό.

[su_button url=”https://www.secnews.gr/103973/safe-sexting-durex-thelei-emoji-profulaktikou/” target=”blank” style=”3d” background=”#e6f126″ color=”#0404047″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#ffffff”]Δείτε επίσης: Safe sexting? H Durex θέλει ένα emoji προφυλακτικού![/su_button]

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS