ΑρχικήinetΔοκιμάστε από πρώτο χέρι το Echo της Alexa πριν από τo αγοράσετε

Δοκιμάστε από πρώτο χέρι το Echo της Alexa πριν από τo αγοράσετε

maxresdefault-Echo

Μπορείτε να δοκιμάσετε τη φωνητική υπηρεσία Echo του AMAZON πριν αποφασίσετε για την αγορά της

Η προσφορά smart home της Amazon, το «Echo», υπήρξε μια μεγάλη επιτυχία με πάνω από 3 εκατομμύρια μονάδες να έχουν πουληθεί. Στην πραγματικότητα, το Echo έχει αποκτήσει μια εντελώς νέα θέση μέσα στα έξυπνα σπίτια και οι Google και Apple σχεδιάζουν να ενταχθούν σύντομα σε αυτό το πλάνο. Η Google έχει ήδη παρουσιάσει το δική της Google Home, ενώ η Apple λανσάρει ένα API για να αναλάβει το ρόλο του Echo της Amazon.

Αν σκοπεύετε να αγοράσετε το Echo της Amazon για να δοκιμάσετε τη νέα έννοια του έξυπνου σπιτιού, θα πρέπει να πληρώσετε $ 200 για το προϊόν. Τώρα μπορείτε να το δοκιμάσετε πριν να αποφασίσετε αν θα το αγοράσετε ή όχι.

Η Amazon έχει ξεκινήσει μια ιστοσελίδα για να σας προσφέρει αυτό το όφελος. Αυτή θα σας επιτρέψει να γνωρίσετε την υπηρεσία φωνητικής Alexa δωρεάν μέσω του browser σας. Απλά πηγαίνετε στο Echosim.io και συνδεθείτε με το λογαριασμό σας Amazon. Μετά από αυτό απλά πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί του μικροφώνου για να μάθετε τι είναι ικανή να κάνει η Alexa.

Η ιδέα είναι παρόμοια με αυτή του δημιουργού Sam Machin ο οποίος έκανε πρεμιέρα στο Hackathon το 2015. Η νέα ιστοσελίδα της Amazon (Echosim.io) είναι πανομοιότυπη με αυτό το project και αναδεικνύει τη λειτουργικότητα της Alexa με φόντο ένα 3D animations Javascript.

Χάρη σε αυτή την εξέλιξη, τώρα μπορείτε να δοκιμάσετε τις ικανότητες της Alexa χωρίς να έχετε αγοράσει μία Alexa-enabled συσκευή, για πρώτη φορά. Μπορείτε επίσης να έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με τη λειτουργία του Amazon «Echo» και να αποφασίσετε αν θέλετε να επενδύσετε $ 200 σε αυτό το νέο προϊόν.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS