ΑρχικήinetΤο ρομπότ Zenbo της ASUS μπορεί να γίνει ο προσωπικός σας μπάτλερ

Το ρομπότ Zenbo της ASUS μπορεί να γίνει ο προσωπικός σας μπάτλερ

ρομπότ-zenbo-asus

Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας ρομπότ μπάτλερ της ASUS στην τιμή των $ 599

Η Zenbo της ASUS έχει ως στόχο να φέρει ένα ρομπότ που μπορεί να μετατραπεί στον πολύ προσωπικό σας μπάτλερ, ώστε να μπορείτε να αισθάνεστε σαν τον Bruce Wayne και μπορεί ακόμα το Zenbo να είναι ένα υποκατάστατο γονέα με φορτία ηλεκτρικών κυκλωμάτων στο εσωτερικό του! Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους το ρομπότ μπορεί να λειτουργήσει, όπως η ανταπόκριση στην έκφραση αποριών ή να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες του να συνδεθούν σε ιστοσελίδες, η λήψη φωτογραφιών και πολλά άλλα.

Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να συνδεθείτε με τους λογαριασμούς σας, αλλά λαμβάνοντας υπόψη τα πολυάριθμα ζητήματα ασφαλείας που μαστίζουν τον κόσμο αυτή τη στιγμή, ίσως είναι καλύτερα να μην αφήσετε το ρομπότ να γνωρίζει κάποια από τα διαπιστευτήρια της σύνδεσής σας. Οι περισσότεροι βοηθοί σπιτιού που κυμαίνονται από το Amazon Echo έως και το Google Home είναι σε θέση να φέρουν εις πέρας καθήκοντα που μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της επιβάρυνσης των ανθρώπων. Ωστόσο, το Zenbo της ASUS θα μπορούσε επίσης να έχει δημιουργηθεί έτσι ώστε οι άνθρωποι να μπορούν πραγματικά να δεθούν με το ρομπότ, αντί να επικοινωνούν με αυτό μόνο για την ολοκλήρωση των εργασιών τους.

Σύμφωνα με αυτό, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το ρομπότ να μπορεί να προσφέρει περισσότερες επιλογές για μας σε σχέση με αυτούς τους βοηθούς, το οποίο θα είναι και το πρωταρχικός λόγος πώλησης του ρομπότ. Η επικοινωνία πρόκειται να είναι το κλειδί εδώ και πέρα από τη συμπλήρωση ενός μεγάλου καταλόγου με καθήκοντα, το Zenbo θα είναι επίσης σε θέση να παίξει το ρόλο ενός γονεϊκού υποκατάστατου όταν οι πραγματικοί γονείς δεν είναι στο σπίτι. Θα είναι σε θέση να το κάνει αυτό με την ανάγνωση παραμυθιών στα παιδιά, παίζοντας μουσική αλλά και ενεργώντας σαν ένας δάσκαλος.

Η ASUS δεν ανέφερε πότε μπορούμε να δούμε πραγματικά το Zenbo σε δράση, αλλά ευτυχώς, η εταιρεία ήταν σε θέση να μας δώσει την τιμή του, έτσι ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε χρήματα μέχρι τότε.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS