ΑρχικήinetΤο MacBook Pro 2016 notebooks δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο

Το MacBook Pro 2016 notebooks δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο

macbook_2016-rcm1200x627u-min-notebooks

Τα MacBook Pro 2016 notebooks θα έχουν μια πληθώρα χαρακτηριστικών που δεν θα βρείτε σε οποιοδήποτε άλλο μοντέλο MacBook που έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα.

Σύμφωνα με έναν αναλυτή της Apple με το όνομα Ming-Chi Kuo, ο οποίος εργάζεται για την KGI Securities, τα μοντέλα του MacBook Pro 2016 πρόκειται να έχουν πολλά περισσότερα πράγματα από τα 12-ιντσών MacBook και ένα από αυτά τυχαίνει να είναι ο παράγοντας μορφής που πρόσφατα ανακοίνωσε.

Ναι, σωστά, τα MacBook Pro 2016 μοντέλα θα είναι λεπτότερα και ελαφρύτερα και θα διαθέτουν μια θύρα USB-C. Αυτές οι θύρες είναι σε θέση να φορτίζουν τον υπολογιστή και να μεταφέρουν τα δεδομένα του στην κλίμακα των 10Gbps, που είναι δύο φορές ταχύτερα από το USB 3.0. Επιπλέον, αυτή η θύρα USB-C θα είναι επίσης σε θέση να φορτίζεται περιφερειακά από τα smartphones, tablets και φυσικά τα ίδια τα 12-ιντσών MacBook.

Ένα άλλο πράγμα που αναμένεται να είναι παρόν στην οικογένεια των MacBook Pro 2016 notebooks είναι οι Thunderbolt 3 θύρες και τα lineup των επεξεργαστών της Intel Skylake . Όσον αφορά αυτά που δεν υπάρχουν σε κανένα μοντέλο MacBook μέχρι τώρα: υποστήριξη αφής και μια νέα οθόνη OLED που πρόκειται να είναι πάνω από το πληκτρολόγιο.

Έχουμε ακούσει για την υποστήριξη ID Touch, αλλά τι είναι αυτό το χαρακτηριστικό? Η λειτουργία αφής OLED οθόνης θα αντικαταστήσει τα κλειδιά φυσικής λειτουργίας κατά μήκος του πάνω μέρος του πληκτρολογίου, ενώ το σχέδιο θα υιοθετήσει νέους μεταλλικούς μεντεσέδες όπως αναφέρθηκε νωρίτερα αυτό το χρόνο. Οι νέοι επεξεργαστές Skylake πρόκειται να παρέχουν μεγαλύτερη απόδοση επεξεργασίας, ενώ θα καταναλώνουν λιγότερη ποσότητα μπαταρίας σε σύγκριση με την οικογένεια Broadwell επεξεργαστών που βρίσκονται στα MacBook Pro lineup 2015 notebooks.

Οι αποτελεσματικοί επεξεργαστές είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο η Apple αποφάσισε να συρρικνώσει τη συνολική μορφή παράγοντα των επερχόμενων φορητών υπολογιστών της. Ας ελπίσουμε ότι η εταιρεία δεν διακινδυνεύει, όταν πρόκειται για τη συνολική απόδοση των MacBook Pro 2016. Ενώ τα 12-ιντσών MacBook εμφανίζουν εντυπωσιακή ταχύτητα, δεν είναι και το πιο ισχυρό μηχάνημα που κυκλοφορεί στην αγορά.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS