ΑρχικήinetΚινεζική εταιρεία φέρνει το πρώτο πλήρως ευλύγιστο κινητό στον κόσμο

Κινεζική εταιρεία φέρνει το πρώτο πλήρως ευλύγιστο κινητό στον κόσμο

https---blueprint-api-production.s3.amazonaws.com-uploads-card-image-97325-Moxi-ευλύγιστο

Αυτό το smartphone τυλίγεται πλήρως γύρω από τον καρπό σας, αλλά είναι διαθέσιμο μόνο σε ασπρόμαυρο προς το παρόν!

Τον αγώνα για το πρώτο ευλύγιστο smartphone στον κόσμο φαίνεται να έχει κερδίσει μια άγνωστη εταιρεία τεχνολογίας από την Κίνα. Ο όμιλος Moxi παρουσίασε μία συσκευή που διαθέτει μια ευέλικτη οθόνη αφής, η οποία εξακολουθεί να λειτουργεί όταν διπλώνεται και φοριέται σαν ρολόι ή βραχιόλι, σύμφωνα με την εταιρεία. Λειτουργεί επίσης όταν είναι τεντωμένη και επίπεδη, όπως και κάθε άλλο smartphone.

Η Moxi λέει ότι σκοπεύει να κυκλοφορήσει αρχικά το ευλύγιστο smartphone της μόνο με ασπρόμαυρες οθόνες. Η έκδοση με πλήρες χρώμα είναι σε εξέλιξη, αλλά μπορεί να διαρκέσει για τουλάχιστον 2 χρόνια, όπως δήλωσε η εταιρεία.

3492238B00000578-0-image-a-30_1464107701615

Το ευλύγιστο smartphone δεν είναι φθηνό. Η Moxi είπε ότι τα ασπρόμαυρα τηλέφωνα θα διατίθενται για περίπου 5.000 yuan ($ 760) το κάθε ένα στην Κίνα, ελάχιστα φθηνότερο δηλαδή από ένα iPhone της Apple.

Η Moxi, η οποία έχει την έδρα της στην πόλη της Chongqing και ειδικεύεται στο γραφένιο, κυκλοφόρησε κάποια smartphones πέρυσι χρησιμοποιώντας αυτό το υλικό.

Ο αγώνας για το ευλύγιστο smartphone οδηγείται από τη Samsung και την LG με την Apple, επίσης, να ενδιαφέρεται για ένα τέτοιο smartphone. Η Samsung έχει ήδη δοκιμάσει καμπύλες οθόνες που τυλίγονται γύρω από τη συσκευή από μπροστά προς τα πλάγια. Η LG έχει τα “Flex” τηλέφωνα, τα οποία καμπυλώνουν στο σχήμα του κεφαλιού σας.

Ωστόσο, τόσο η Samsung όσο και η LG έχουν ακόμη δρόμο μπροστά τους ώσπου να δημιουργήσουν ένα smartphone που λυγίζει όσο αυτό της Moxi.

Η Apple, εν τω μεταξύ, έλαβε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για μια «ευέλικτη ηλεκτρονική συσκευή» το περασμένο έτος, ωστόσο, εξακολουθεί να είναι στα σχεδιαστήρια.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS