ΑρχικήinetΗ OnePlus προσφέρει δωρεάν το Loop VR Headset

Η OnePlus προσφέρει δωρεάν το Loop VR Headset

OnePlus-3-vr-the-loop-Headset

Πριν από την έναρξη του OnePlus 3, η κινεζική κατασκευάστρια εταιρεία smartphone, ανακοίνωσε ότι προσφέρει 30.000 VR Headset δωρεάν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διεκδικήσετε τη συσκευή σας και να πληρώσετε τα έξοδα αποστολής.

Ο ιδρυτής του OnePlus, Carl Pei, βγήκε στο φόρουμ του OnePlus για να ανακοινώσει τη διαθεσιμότητα του OnePlus Loop VR και μια «εμπειρία αγορών VR» για το OnePlus 3. Ο Pei, δήλωσε ότι το Loop VR Headset θα προσφέρει «μια πιο ισχυρή, συναρπαστική και άνετη εμπειρία.»

Η OnePlus σκοπεύει να κάνει το OnePlus 3 ακόμη πιο ιδιαίτερο με ένα προσαρμόσιμο VR ακουστικό. Το ακουστικό, το οποίο ονομάζεται OnePlus Loop VR, θα κατασκευαστεί σε συνεργασία με την AntVR. Ως διαφημιστική εκστρατεία, η OnePlus δίνει πρώτα 30.000 μονάδες των ακουστικών Loop VR δωρεάν σε όποιον ενδιαφέρεται να τα ζητήσει, περιλαμβανομένων των εξόδων αποστολής!

Η OnePlus είχε δώσει μια παρόμοια προσφορά, όταν ξεκίνησε το OnePlus 2. Κατά την έναρξη, η OnePlus είχε προσφέρει 3.0000 μονάδες του Google Cardboard δωρεάν. Ο Pei δήλωσε ότι «η κυκλοφορία του πρώτου προϊόντος VR στον κόσμο ήταν φρέσκο για το 2015. Το 2016, το OnePlus 3 θα είναι η πρώτη παγκόσμια εμπειρία αγορών του κόσμου σε VR προϊόντα.»

Ο Pei σημειώνει ότι η επόμενη εκδήλωση είναι εμπνευσμένη από ένα βίντεο και θα περιλαμβάνει εικονική έδρα στο χώρο, γνωστή ως The Loop. Επιπλέον, οι θεατές θα είναι σε θέση να αγοράσουν το τηλέφωνο σε μια εμπειρία VR.

Μπορείτε να πάρετε το δικό σας παραγγέλνοντάς το από τη σελίδα του OnePlus «αν και δείχνει ότι έχει εξαντληθεί από τώρα. Αν είστε στην Ινδία, μπορείτε να εγγραφείτε για τις παραγγελίες του Headset, που θα λάβουν χώρα στις 3 Ιουνίου και στις 7 Ιουνίου το μεσημέρι, μέσω της εφαρμογής για κινητά του Amazon Ινδίας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS