ΑρχικήinetΤο καλύτερο ηλεκτρικό Longboard μόλις έγινε ακόμα πιο καλό

Το καλύτερο ηλεκτρικό Longboard μόλις έγινε ακόμα πιο καλό

article-0-15141213000005DC-521_634x286-Longboard

Τα ηλεκτρικά longboards είναι ακριβώς αυτό που σκεφτόσαστε ότι είναι: ένα παραδοσιακό Longboard με έναν ηλεκτροκινητήρα.

Μας επιτρέπουν να κινηθούμε με ένα τηλεχειριστήριο χειρός σε ταχύτητες πάνω από 20 μίλια την ώρα, και ναι διαθέτουν και φρένα. Το αρχικό Boosted Board, είναι το καλύτερο ηλεκτρικό Longboard που θα μπορούσε κανείς να αγοράσει: είναι γρήγορο, καλά σχεδιασμένο και ανθεκτικό. Ωστόσο τώρα θα γίνει ακόμα καλύτερο!

Η εταιρεία επιδεικνύει το δεύτερης γενιάς Boosted Board, διατηρώντας παράλληλα το σχεδιασμό σχεδόν πανομοιότυπο με το πρώτο. Αλλά έχει μία τεράστια διαφοροποίηση στο σχέδιο που θα κάνει τους αναβάτες πολύ χαρούμενους: μια swappable μπαταρία.

Η μπαταρία είναι επί του παρόντος μια σπονδυλωτή, αφαιρούμενη μονάδα, ενώ υπάρχει και μια εκτεταμένη μπαταρία που είναι ελαφρώς βαρύτερη και πιο παχιά, αλλά δίνει στο Longboard διπλάσια αντοχή. Το κύριο μειονέκτημα του Boosted Board ήταν πάντα το περιορισμένο εύρος. Θα μπορούσατε να ταξιδέψετε περίπου 6 μίλια με μία μόνο φόρτιση, το οποίο ισοδυναμεί με την οδήγηση για περίπου 40 λεπτά με κορυφαία ταχύτητα. Αλλά τώρα, θα μπορείτε να πάτε πολύ μακρύτερα.

Το δεύτερης γενιάς Boosted Board είναι επίσης ανθεκτικό στο νερό. Τα ηλεκτρονικά μέρη σφραγίζονται στο εσωτερικό του και έχουν μια ειδική επίστρωση που τα προστατεύει από το νερό, τον άνεμο και τη σκόνη. Ωστόσο δεν είναι ακόμα σκόπιμο να οδηγείται στη βροχή – καθώς η ολίσθηση συμβαίνει εύκολα – αλλά τώρα μπορείτε να οδηγήσετε μέσα σε λακκούβες χωρίς φόβο καταστροφής των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων του.

Άλλες ενημερώσεις στο νέο Boosted Board περιλαμβάνουν ελαφρώς μεγαλύτερες ρόδες (80 χιλιοστά έναντι 75 χιλιοστά), αναβαθμισμένο Bluetooth για καλύτερη αξιοπιστία και ασφάλεια, ένα δεύτερο ραδιόφωνο Bluetooth, ώστε το smartphone σας να μπορεί να συνδεθεί στο Longboard κατά την βόλτα, ενώ δίνει τη δυνατότητα να επισυνάψετε φώτα. Η θύρα φόρτισης είναι νέα, έτσι ώστε οι αρχικοί φορτιστές δεν θα είναι συμβατοί με το νέο μοντέλο.

Όσον αφορά το σχεδιασμό, μοιάζει πολύ στενά στον προκάτοχό του – εκτός από τον πράσινο πυρήνα των τροχών. Επιπλέον, οι κινητήρες διαφέρουν ελαφρώς στην εμφάνιση, λόγω της ανθεκτικής στο νερό κατασκευή τους.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS