ΑρχικήHow ToΠως να γυρίσεις στο παλιό logo του Instagram!

Πως να γυρίσεις στο παλιό logo του Instagram!

Το Instagram πρόσφατα ξάφνιασε το κοινό του με την αλλαγή του logo του!

Instagram

Πολλοί δεν ενοχλήθηκαν αλλά είναι και πολλοί αυτοί που δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με το νέο logo και τους λείπει το παλιό! Αν είστε ένας από αυτούς κι έχετε συσκευή iOS τότε σας έχουμε ένα κόλπο να γυρίσετε πίσω στο αγαπημένο σας Instagram. Συγγνώμη χρήστες Android!

Πρέπει να το κάνετε από το iPhone σας και περιλαμβάνει τη λήψη ενός εικονιδίου συντόμευσης που σε πάει στην web έκδοση του Instagram. Αλλά δεδομένου ότι η εφαρμογή είναι ήδη εγκαταστημένη στο κινητό σας θα σας ζητηθεί αυτόματα να την ανοίξετε αντί να πάτε στην web έκδοση.

Είναι πολύ εύκολο και θα σας πάρει ένα λεπτό! Δείτε πως θα το κάνετε:

Πρώτα, πιέστε και σύρετε το νέο εικονίδιο του Instagram σε ένα φάκελο που βάζετε τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε σχεδόν ποτέ. Μην το απεγκαταστήσετε!

δaf

Στη συνέχεια πατήστε αυτό το link για να ανοίξετε αυτή την ιστοσελίδα. Σιγουρευτείτε ότι ανοίγει στο Safari. Κάντε scroll down λίγο μέχρι να βρείτε το “Tap Here.”

dfrhg

Στη συνέχεια πατήστε στο τετράγωνο εικονίδιο με το βέλος που δείχνει προς τα πάνω στο κάτω μέρος της οθόνης σας.

gerw

Πατήστε το “Add to Home Screen.”

ff

Πατήστε το “Add” στην πάνω δεξιά γωνία.

tap-add-on-the-top-right

Κι έτσι απλά το παλιό εικονίδιο είναι πίσω!

Ουσιαστικά είναι συντόμευση για την web έκδοση του Instagram αλλά θα σας ζητάει να ανοίξει η εφαρμογή εφόσον είναι ακόμα εγκαταστημένη στο iPhone σας!

Τώρα μπορείτε να συνεχίσετε και να χαζέψετε φωτογραφίες με γάτες!

now-go-forth-and-keep-infesting-the-internet-with-cats

[su_button url=”https://www.secnews.gr/102458/poios-vlepei-to-profil-sou-sto-instagramprofanws-oi-hackers/” target=”blank” style=”3d” background=”#e1f126″ color=”#0404047″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#ffffff”]Διαβάστε επίσης: Ποιος βλέπει το προφίλ σου στο Instagram; Προφανώς οι hackers! [/su_button]

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS