ΑρχικήinetGoogle:Πληρώνει $20/ώρα για να κάθεστε στο self-driving αυτοκίνητό της

Google:Πληρώνει $20/ώρα για να κάθεστε στο self-driving αυτοκίνητό της

Η Google έχει μια πολύ καλή δουλειά για εσάς. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καθίσετε στο self-driving αυτοκίνητό της για να το «δοκιμάσετε». Αυτή είναι λίγο πολύ η περιγραφή της θέσης που παρέχεται από την εταιρεία, επειδή στο self-driving αυτοκίνητό της δεν υπάρχουν και πολλά που μπορείτε να κάνετε έτσι κι αλλιώς.

Google:Πληρώνει $20/ώρα για να κάθεστε στο self-driving αυτοκίνητό της

Η Google διαφημίζει ότι ψάχνει για «ειδικούς στην ασφάλεια οχημάτων» που πρόκειται να αποκτήσουν συμβόλαιο για ένα έως δύο έτη για αυτόνομη εργασία στο πεδίο οδήγησης. Η εργασία θα πληρώνει αυτούς που θα επιλεχθούν, το αρκετά αξιοπρεπές ποσό των $20 την ώρα και αναμένεται να δουλεύουν για έξι έως οκτώ ώρες τις καθημερινές με δυνατότητες για τα οδικά ταξίδια με διάρκεια ενός μήνα κάθε φορά. Το άνοιγμα των θέσεων εργασίας είναι στην Αριζόνα, όχι στην Καλιφόρνια όπου η Google φέρεται να είχε δοκιμάσει τα self-driving αυτοκίνητά της.

Θα πρέπει να υπογράψετε ένα συμφωνητικό εμπιστευτικότητας για να κρατήσετε άκρως απόρρητα τα άκρως απόρρητα πράγματα της Goοgle και θα χρειαστείτε ένα καθαρό ιστορικό οδήγησης για το κομμάτι εκτός της οδήγησης που θα κάνετε. Θα πρέπει να είστε σε θέση να πληκτρολογείτε 40 λέξεις ανά λεπτό (!) και να μην έχετε ιστορικό στο να σας παίρνει ο ύπνος στο τιμόνι. Θα πρέπει να παρέχετε μια συνοπτική ενημέρωση σχετικά με ότι συμβαίνει καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας στους μηχανικούς της Gοogle και θα σας ζητηθεί να λάβει μερικά μαθήματα κατάρτισης αυτοκινήτου, για να σας βοηθήσει με το κομμάτι της εργασίας που δεν σχετίζεται με την οδήγηση.

Άτομα με ποινικό μητρώο δεν θα μπορούν να κάνουν αίτηση, μιας και αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε η Google για το self-driving αυτοκίνητό της, να πέσει στα λάθος χέρια. Εάν το αυτόνομο όχημα χτυπήσει οτιδήποτε, θα πρέπει να το σύρετε εκτός του δρόμου, να ρίξετε άμμο πάνω του και τρίψετε το αίμα από τον προφυλακτήρα.

Αν νομίζετε ότι είστε ο επόμενος ειδικός ασφάλειας των οχημάτων της Google, ρίξτε μια ματιά στην αγγελία εργασίας εδώ.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS