Αρχικήsecurity3 λόγοι που πρέπει να εγκαταστήσεις το Opera VPN για iOS τώρα!

3 λόγοι που πρέπει να εγκαταστήσεις το Opera VPN για iOS τώρα!

Ο browser Opera είχε γίνει πρωτοσέλιδο τον περασμένο μήνα γιατί πρόσθεσε VPN στην desktop εφαρμογή του, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να παρακάμψουν περιεχόμενο που είναι αποκλεισμένο στην περιοχή τους και να το δουν ενώ παράλληλα ενισχύουν την ασφάλεια τους!

opera-vpn-ios-landscape

Το Opera VPN για iOS φέρνει τις ίδιες δυνατότητες σε iPhones και σε iPads που σημαίνει ότι τώρα έχεις δωρεάν και απεριόριστο VPN! Σου δίνουμε 3 λόγους που θα έπρεπε να κατεβάσεις την εφαρμογή:

1. Pandora στην δουλειά!

Πολλές εταιρίες καθώς και πανεπιστημιουπόλεις εμποδίζουν την πρόσβαση των χρηστών σε ορισμένα sites, κάτι που είναι κατανοητό από την άποψη της ασφάλειας και της παραγωγικότητας αλλά πολύ ενοχλητικό γι αυτούς που δεν μπορούν να ακούσουν τους σταθμούς τους στο Pandora! Επειδή το Opera VPN οδηγεί το Internet traffic σας μέσα από έναν ειδικό server που σας επιτρέπει να προσπεράσετε αυτού του είδους περιορισμούς σε sites και το blocking περιεχομένου. Ομοίως βοηθάει να προσπεράσετε τους περιορισμούς που μπορεί να έχει η χώρα σας για κάποιο περιεχόμενο.

[su_button url=”https://www.secnews.gr/103389/opera-web-browser-built-in-vpn/” target=”blank” style=”glass” background=”#f13226″ color=”#0404047″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#ffffff”]Δείτε περισσότερα: Opera : Ο πρώτος μεγάλος web browser με built-in VPN [/su_button]

2. Όχι πια trackers!

Σε κανένας δεν αρέσει να παρακολουθείται αλλά οι Web trackers (για να μην μιλήσουμε για τους πιθανούς hackers) κάνουν ακριβώς αυτό όταν πάτε από ιστοσελίδα σε ιστοσελίδα. Κυρίως για αβλαβείς λόγους αλλά οι περισσότεροι χρήστες βρίσκουν αυτή την πρακτική απαράδεκτη. Αν είστε ένας από αυτούς, ο tracker blocker του Opera VPN είναι ενεργοποιημένος από προεπιλογή. Παράλληλα, η εφαρμογή κρυπτογραφεί όλο το τοπικό Web traffic σου, προστατεύοντας σε έτσι από τα δημόσια Wi-Fi hotspots.

3. Όχι πια διαφημίσεις!

Αν έχετε κουραστεί από τις διαφημίσεις που ξεπετάγονται συνεχώς καθώς πλοηγείστε στο Internet στο κινητό σας τότε το VPN του browser τις μπλοκάρει! Και όχι μόνο στο Safari αλλά και στον Google Chrome και σε άλλες εφαρμογές. Και αυτή η λειτουργία είναι προεπιλεγμένη.

[su_button url=”https://www.secnews.gr/103415/dwrean-vpn-google-chrome/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#30f126″ color=”#0404047″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#ffffff”]Δείτε περισσότερα: Πως να βάλεις απεριόριστο δωρεάν VPN στον Google Chrome!N[/su_button]

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS