ΑρχικήHow ToΧρησιμοποιήστε το Apple iMessage σε Android Phone! Δείτε πως!

Χρησιμοποιήστε το Apple iMessage σε Android Phone! Δείτε πως!

Εάν επιθυμείτε να στέλνετε iMessages από το Android smartphone σας σε κάποιον φίλο σας που έχει iPhone, να σας ενημερώσουμε πως μπορείτε να το κάνετε! Τουλάχιστον σε αυτούς που έχουν MacBooks και iMacs!

Χρησιμοποιήστε το Apple iMessage σε Android Phone! Δείτε πως!
Χρησιμοποιήστε το Apple iMessage σε Android Phone! Δείτε πως!

Ένας developer βρήκε μια έξυπνη λύση για να καταφέρει να φέρει την πλατφόρμα messaging του Apple iPhone στα Android phones. Ωστόσο, η λύση αυτή δεν είναι πρακτική για τους περισσότερους, αλλά οι nerds και οι λάτρεις της ασφάλειας μπορούν να την χρησιμοποιήσουν για να στέλνουν end-to-end κρυπτογραφημένα iMessages.

Η λύση είναι ένα έξυπνο  hack, αλλά το καλύτερο κομμάτι είναι ότι το PieMessage δουλεύει 100% !

[su_button url=”https://www.secnews.gr/103878/google-fixed-around-android-security-vulnerabilities/” target=”blank” style=”ghost” background=”#39c628″ color=”#0404047″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#ffffff”]Δείτε περισσότερα: Η Google επιδιορθώνει 40 Ελαττώματα ασφαλείας του Android![/su_button]

Δημιούργημα του Eric Chee, το PieMessage χρειάζεται έναν OS X client ως server για να δρομολογεί τα μηνύματα σε μια συσκευή Android, επιτρέποντας το  iMessage support στα Android devices. Έτσι, το Mac είναι το καταλληλότερο για αυτή την διαδικασία.

Πως λειτουργεί το PieMessage :

Το PieMessage χρησιμοποιεί ένα AppleScript για να λαμβάνει τα  iMessages όταν καταφθάνουν στο Mac system σας.
Ένα Java app τα συλλέγει και τα προωθεί σε ένα custom messaging app σε κάποιο Android phone για να τα εμφανίσει στον χρήστη και να μπορέσει να απαντήσει σε αυτά τα iMessages.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε σε αυτό το proof-of-concept video demonstration

[su_youtube url=”https://youtu.be/rcoX-uiDNs4″ width=”640″ height=”380″]https://youtu.be/rcoX-uiDNs4[/su_youtube]

[su_button url=”https://www.secnews.gr/103885/cool-trick-iphone-magnhth/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#2873c6″ color=”#0404047″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#ffffff”]Διαβάστε ακόμα: Κάντε κι εσείς αυτό το cool trick με το iPhone σας & ένα μαγνήτη![/su_button]

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS